Normális, hogy félek?
Teljesen normális, hogy félsz. De mivel tisztában vagy a nehézségekkel és fel is készültél valamilyen szinten ezért valamilyen szinten biztos könnyebb lesz!
Sikeres szülést és jó egészséget kívánok neked és a babádnak! <3
Normális, én is féltem mit fogunk csinálni, pedig próbáltam felkészülni. Ne aggódj, meg fogjátok oldani. Lesznek bénázások, de bele rázódtok majd. Valakinek ösztönből jön minden(én pont nem ez a kategória voltam), valaki folyamatosan tanulja.
Kérj segítséget, ha valamiben nem vagy biztos. Nekem ezen az oldalon is sokat segítettek, illetve a védőnőnk nagyon aranyos, segítőkész.
Kellemes babázást és jó egészséget! 😊
Teljesen normális.
Nekem több, mint három héttel a kiirt dátum előtt repedt meg a burok, és mikor mondták a kórházban, hogy akkor indítják, majdnem mondtam, hogy ki ne találják, én még erre nem készültem fel 😀 (Mondjuk a fiam is így lehetett vele, mert 3 nappal később volt csak hajlandó kibújni. 😁)
A szobatársak segítettek pelenkázni, a nővérek szoptatni, szóval az alapokat már a kórházban összeszedi az ember általában, a többit meg ráér szép lassan megtanulni.
Az alapvető biztonsági dolgokra kell figyelni (kiságyban nincs semmi, csak a gyerek, nem hagyjuk egy pillanatra sem a pelenkázón felügyelet nélkül pár naposan sem!, tilos túlöltöztetni stb.), és akkor nagy baj nem lesz, hidd el!
Minden jót kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!