Osztrák gyámügy aljassága. Igazak a hírek?
Azért ebből vonj gyököt.
Ismerek olyat, akitől elvették a két gyerekét, már az újsághoz is ment, hogy ő nem csinált semmit, jogtalanul vették el a gyerekeket. Aztán kiderült, hogy a pici pár hónapos csecsemőt többször egyedül hagyta míg ő elugrott a nagyért oviba vagy a boltba, jelentették, kiment a gyámügy és figyelmeztették. Harmadjára emelték ki a gyerekeket. De ő játszotta az áldozatot, akit a gonosz rendszer károsít csak mert roma.. ezt így fogalmazta meg.
Hülyeség. Semmi értelme sem volna, hogy ok nélkül elraboljanak gyerekeket - van ott is elég árva, elhagyott, gondoskodásra szoruló gyerek (és ott nem zsúfolják össze őket).
Már csak azért is necces volna, mert a család még nincs is honosítva, a gyerek nem is osztrák állampolgár - csak bonyolítanák a saját dolgukat.
(Szerintem ha komoly gond van a családdal a gyereknevelésben, akkor hamarabb kitoloncolják őket pereputtyostul, mint hogy szarakodjanak velük.)
kitoloncolni is pénzbe kerül, illetve a nyitott határok miatt úgyis visszaeszi őket a fene, aztán ha lecsukják őket a végén, úgyis az osztrákoknak kell magukhoz venniük a kölyköket XD
azért amikor az ilyen lusta, semmilyen törvényeknek nem engedelmeskedő szutykok sírnak krokodilkönnyeket, hogy milyen gonosz a csúnya nyugat, nem ad nekik segélyt és elveszi a gyerekét, ritkán teszi hozzá, hogy nevezett gyereknek se papírja, se lakcíme, és egy bérelt szobában alszik a szüleivel és hat testvérével egy matracon... inkább az a baj, hogy lasan és ritkán reagál a gyerekvédelem, az ilyenekre is csak akkor jönnek rá, ha csóró nyomorék nekiáll ugrálni, hogy neki segély kell... sajnos ha csak félig degenerált, ausztriában se tűnik fel időben senkinek.
A gyerekvedelem ott kezdodne, hogy elkotik azokat, akik mar a sokadikat szulik a putriba. Tudomtudom, ez nem etikus, meg erkolcsos, dehat jobb helyeken az allatokat is ivartalanitjak, hogy ne legyen felesleges szaporulat..
Nekem meg krvara nincs kedvem, se penzem a 4 anya altal szul 20. kisbabat is eltartani, mert ok nyilvan nem fogjak, az apukak meg felszivodnak/nem dolgoznak, mert hogy is dolgoznanak, hova gondolok.
Vannak ismerősök, akik kint élnek problémás gyerekkel is, semmi ilyet nem hallottam, de el tudom képzelni simán, mert az én ismerőseim diplomás vagy nagyon normális, művelt emberek, és hát ebben az országban sokak nem.
Azt tudom csak, hogy már a gyerek táplálására is odafigyelnek túl szigorúan(szerintem vékony gyerek naponta is ehetne cukrot, ha lemozogja és mást is eszik), szóval, ha ez alapján mennek a suliból a jelzések, akkor tuti más miatt is.. és ami itt normálisnak számít, ott az az “alja”..
Tedd be magad valahova a társadalomba, és ha színes műkörmöd/géllakod van kis mintával, hosszabb körömmel, esetleg szemöldök vagy szájtetoválásod, feltöltésed, rakd magad lentebb egy csoporttal, mint ahova alapból kerülnèl. Ha még így is középosztály közepe/teteje vagy, (nem anyagiak szerint!) akkor menj ki nyugodtan, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!