Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit szól Orbánék legújabb...

Ki mit szól Orbánék legújabb aljasságához?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 20:42
 1/8 A kérdező kommentje:

Ezzel megölnek sok daganatos beteget, mert egyrészt az államiban hosszú a várólista minden vizsgálatra, másrészt emiatt elmegy az ember egy-egy magánvizsgálatra is, mert fél az időveszteségtől.

Engem két éve vizsgáltak rákgyanúval, szerencsére nem igazolódott be, de ha nem tudtam volna magánban gyorsan megcsináltatni néhány vizsgálatot, hosszú heteket várhattam volna.

Ez illogikus is. Teljesen mindegy, hogy egy lelet az államiban vagy magánban, esetleg külföldön készült, ugyanúgy orvos csinálta. Nem lehet elvileg érvénytelen.

tegnap 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Eddig is tudtam hogy azorbán a kovid alatt is emberek tízezreit küldte a halálba de ebben az esetben is ez lesz.
tegnap 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs szükség covid-konteók terjesztésére, kettes, a kérdésre kérek választ.
tegnap 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem konteó, ezt tények bizonyítják hogy több mint harmincezer ember halt meg a kovid alatt.
tegnap 21:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Negyvenhatezer volt a valós szám. De te, négyes oltásellenes vagy, vagy más miatt hibáztatod Orbán covid alatt tanúsított viselkedését?
tegnap 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Azért hibáztatom mert késve rendelte meg az oltóanyagokat és ráadásúl sok volt a silány kínai köztük. ráadásul drága is volt ezen is azorbán banda keresett. és még a totál csőddel végződött lélegeztető gép beszerzésükről nem is beszéltünk.
tegnap 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Most már értelek és egyetértek.
tegnap 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A magán egészségügyet be kellene tiltani.
tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!