Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyuka ezzel feljelenthet...

Anyuka ezzel feljelenthet gyermekbántalmazásért?

Figyelt kérdés

Nem tudtam róla, de a párom gyerekei egy nappal előbb átjöttek hozzánk, mint megbeszéltük. Úgy gondolták megviccelnek, ez viszont rosszul sült el, mert én ijedtemben ellöktem a párom 12 éves, kisebbik fiát (nem láttam, hogy ő az), aki rosszul esett és eltört a csuklója, műteni is kellett.

Az apjuk elbeszelgetett velük, hogy ez milyen bolond gondolat volt és egyaltalán nem vicces, anyuka viszont fel akar jelenteni, mert bántalmaztam a fiát.

Tényleg nagyon sajnálom, én nem akartam bántani, de nagyon megijedtem. Feljelenthet ezért? A fiúk is igazolják, hogy mi törtent, meg felvétel is van róla.

dec. 7. 08:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát egy ilyen kamutámadásnál teljesen érthető volt a reakciód. USÁ-ban ilyenkor az illetőt akár le is lőhetnék.
dec. 7. 13:31
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez tényleg így történt akkor nincs mitől félned. Pláne ha felvétel is van róla. Remelem a taknyosok egy életre megtanultak hogy ez nem jó játék.

Mindig is utaltam meg az ijesztgetős prank videókat is. Egyszerűen nem vicces és valóban elég veszélyes szórakozás ez mind 2 félnek. Pl hallottam olyat hogy egy csaj és a haveri társasága nagy bulinak gondolta hogy ilyen szellemlánynak öltözve rémisztgetik az embereket egy sötét lépcsőházban. Aha…egyszer egy nagy darab embert sikerült megtalálni aki félelmében úgy elverte azt a lányt hogy kórházba került…ez nem vicc nagyon nem.

dec. 7. 14:17
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka inkább nevelné meg a kölykeit feljelentgetősdi helyett. Ráférne egy két tasli a kis vademberekre. Ijedelembe bele is lehet halni ám.
dec. 7. 17:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem sem vicces és azt a 16 évest alaposan meg kellene büntetni, hogy ilyen hülyeségekbe viszi bele a kisebbet/részt vesz benne a kisebbel. Nem vagy hibás. Szerintem amúgy vicces pár prank, de ez nagyon-nagyon durva. És a nagy pontosan tudta.. nem véletlen ő videózott.

Tuti nem lenne legalább egy hónapig telefon a kezében emiatt.

dec. 7. 17:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanulópénz volt a gyerekeknek. Ez egy hülye baleset. Anyuka nyugodtan vergődhet.
dec. 8. 03:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Micsoda h**egyerekek. Teljesen jogos volt a reakciód.
dec. 9. 08:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Leirhattad volna a teljes sztorit az elején, nagy butaságot csináltak, neten sok ilyen videó van, azt próbálták ki
dec. 9. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!