Anyuka ezzel feljelenthet gyermekbántalmazásért?
Nem tudtam róla, de a párom gyerekei egy nappal előbb átjöttek hozzánk, mint megbeszéltük. Úgy gondolták megviccelnek, ez viszont rosszul sült el, mert én ijedtemben ellöktem a párom 12 éves, kisebbik fiát (nem láttam, hogy ő az), aki rosszul esett és eltört a csuklója, műteni is kellett.
Az apjuk elbeszelgetett velük, hogy ez milyen bolond gondolat volt és egyaltalán nem vicces, anyuka viszont fel akar jelenteni, mert bántalmaztam a fiát.
Tényleg nagyon sajnálom, én nem akartam bántani, de nagyon megijedtem. Feljelenthet ezért? A fiúk is igazolják, hogy mi törtent, meg felvétel is van róla.
Ha a kórházban elmondták, hogy történt az eset, a kórház hivatalból feljelentést tesz, mivel 8 napon túli a sérülés. Nekik nem dolguk megítélni, ki mond igazat.
Attól még a bíróság a történet teljes ismeretében dönt persze.
Az ottani dokinak azt mondta a gyerek, hogy csak simán elesett. A bátyja már 16 éves és félnek, hogy valami büntetést kap, ha kiderül, hogy ő találta ki az egészet.
Anyuka azt is tagadja, hogy a fiai ilyen butaságot csináltak volna. A felvetelt se volt hajlandó megnézni.
7:
Én pl nem vagyok vak, de egyszer viccből úgy megijesztett a saját gyerekem, hogy leforráztam magam és kevés kellett szívrohamhoz. Pedig csak egy piti tréfának szánta, háttal álltam a bejárati ajtónak, főztem, ment a szagelszívó, belopódzott és rám ugrott. Épp a tésztát akartam leönteni. Ha nem forrázom le magam, akkor olyat csaptam volna rá, hogy tuti megkékül. Nagyon elbeszélgettem vele az ilyen baromságokról. Soha többet nem csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!