Anyuka ezzel feljelenthet gyermekbántalmazásért?
Nem tudtam róla, de a párom gyerekei egy nappal előbb átjöttek hozzánk, mint megbeszéltük. Úgy gondolták megviccelnek, ez viszont rosszul sült el, mert én ijedtemben ellöktem a párom 12 éves, kisebbik fiát (nem láttam, hogy ő az), aki rosszul esett és eltört a csuklója, műteni is kellett.
Az apjuk elbeszelgetett velük, hogy ez milyen bolond gondolat volt és egyaltalán nem vicces, anyuka viszont fel akar jelenteni, mert bántalmaztam a fiát.
Tényleg nagyon sajnálom, én nem akartam bántani, de nagyon megijedtem. Feljelenthet ezért? A fiúk is igazolják, hogy mi törtent, meg felvétel is van róla.
Legalább egy életre megtanulták a kis nyomingerek, hogy senkit nem ijesztgetünk viccből.Oltári gyökér,primitív és veszélyes szokás.És igen, még büntetést is érdemelnének.
Én teljesen nyugodt lennék akkor is ha feljelent,főleg ha videó is van róla.Semmi rosszat nem csináltál.
Én egyszer láttam egy videót,ahol a barátai egy csajt úgy megijesztettek, hogy az ijedtében kirohant egy kocsi elé,és halálra gázolták.Egy megijedt ember NEM TUD sem logikusan, se sehogy gondolkodni.És pillanatok alatt van meg a baj.
Jézusom utolsó...ne legyél már ennyire teátrális..egy kis eséstől is lehet, olyan szerencsétlenül esni, hogy megtörténjen a baj.
Anyuka is nyilván megijedt. Ebből még bármi lehet. Te ismered a kapcsolatotokat, hogy anyuka kinézi-e belőled a szándékosságot.
Volt már sokszor, hogy valaki váratlanul jött, de az teljesen más, akkor tudatában voltam, hogy valaki van a házban. Ők is jöttek már máskor is előbb, de akkor szóltak, hogy jönnek vagy mikor beléptem már tudható volt, hogy ott vannak pl zene, tv, veszekedés, röhögés stb. Most viszont elbújtak. A nagyobb az egyik telefonnal a konyhából videózott, az öccse meg elbújt az előszobai ruhásszekrényben. Fekete nadrág, kapucnis pulcsi, meg a fekete biciklizős maszkja volt rajta. Mikor háttal voltam neki, kilépett és hátulról "megtámadott", az egyik kezével elkapta a ruhámat, a másikkal meg a mellkasom felé szúrt. Csak azt láttam, hogy kés van nála, azt nem, hogy csak az a benyomódós műanyag pengéjű. Magam sem tudom, hogy hogyan, de ahogy kapálóztam a szatyrokkal meglöktem, ő pedig elesett. Azt sem igazán értem, hogy miért nem dobtam el pl a szatyrokat. Visszanézve, egy igazi támadó ellen semmit nem ért volna a védekezésem, inkább csak a balszerencsen múlott az esés.
Amúgy ő bár még csak 12 éves, de ugyanolyan magasak vagyunk és legalább 10kg-al több mint én.
Amíg nem kezdett el dagadni a keze, addig azt hittük, hogy nincs nagy baj, jót nevettek rajtam, hogy mennyire begazoltam.
Ők vették fel a telefonjaikkal az egészet az előkészületekkel együtt.
A nagynak tényleg lehet abból baja, ha az anyjuk feljelentést tesz?
Nagyon-nagyon hülye vicc volt. Anyuci feljelentés helyett inkább nevelje meg az ivadékait.
#16 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!