Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermek védemel: nem gyám...

Gyermek védemel: nem gyám hatóság hanem , család segítő a nyakamra jár.... Azaz volt egy bejelentés többi lent mi a teendő?

Figyelt kérdés
Azaz a bejelentés rossz szomszédság ( irigység ) passz... Italozás bulik stb 35 évesek vagyok a kis fiam 12 a kislányom 4 éves iskolába , óvodába járnak okosak ügyesek az , hogy aljolot fogyasztók /. fogyasztunk az nem mèrvado,hogy rossz szülő M/. szülők vagyunk mindenünk.meg van mindenkinek semmiben sem hiányt nem szenvedünk.! De a családsegítő már olyan témára is beleavarkotott amit még én sem mertem volna még gondolni sem ....mi a teendő ??.volt már.valaki.ikyrn helyzetben? Beengedtem,. jöjjön.de a kérdései már bosszantóak !!
dec. 4. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Troll vagy, ugye? Kicsit túltoltad a helyesírási hibákkal. Alkeszoknak nem a nyakukra kell járni, hanem azonnal elvenni a gyereket, mivel alkalmatlanok.
dec. 5. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Működj velük együtt szerintem. Az jó, ha járnak a suliba rendesen a gyerekek.

Ismerős csajnak 2 kislány van, ott már 2x évet ismételtek, mert nem viszi őket suliba. Náluk is bulik mennek, italoznak, baráti körükben sajna zűrösebb alakok is vannak. Őket rendszeresen ellenőrzik igen részletesen és bár neki se tetszik, együtt kell működni velük.

dec. 5. 05:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2 alkoholista szülönek Van 2 gyerekem még szép hogy nyakadra járnak.
dec. 5. 06:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek vallaltatok gyereket, ha nem tudjatok abbahagyni az itokazast? Raadasul kettot is, te jo eg.
dec. 5. 06:32
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Reménykedjünk, hogy a gyerekeitekből nem lesz alkoholista.
dec. 5. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Más meg évekig szenved, mire összejön egy gyerek.
dec. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!