Kisgyerekesek, mikor jön a Mikulás nálatok?
Amikor én gyerek voltam, hozzánk 6.-a délután jött, több csomagot is kaptunk a rokonoktól, így kijártunk folyton nézegetni a csizmákat, nagyon szép emlék, mai napig nosztalgiával gondolok rá vissza.
De felnőttként látom, hogy a legtöbb helyen 6-án reggelre érkezik meg a Mikulás, egyben a több csomag.
Most a nagyobbik gyerekem 3,5 éves, szeretnék már egy fix hagyományt bevezetni, csak nem tudom, hogy legyen. Plane, mert általában a 6-a hétköznap, az oviba rohanás közben olyan nehéz még azt is beszúrni, hogy fél óráig bontogathassanak.
Lepontozott 11-es vagyok, Csak azt nem értem hogy aki azt mondja hogy nincs idő reggel konkrétan mire nincs idő reggel kinyitni egy csomagot amibe van csoki + narancs?
Vagy pedig ugye arra hogy teli van rakva mindenféle műanyag játékkal, akkor persze nincs idő vele játszani de a mikulásnak pont nem ez a lényege.
Én mikor anno iskolás voltam emlékszek 6-án reggel azt meséltük egymásnak az iskolában, hogy kinek mi volt a csomagban.
Érdekes , hogy mindenkinek jott 6-án reggel, Nem volt teli rakva játékkal , hogy bármiféle idő kelljen hozzá.
6-án este jött nekünk is régen, most mi is így csináljuk.
Ameddig zsizseg bele tudjuk rejteni a cipőjébe a mikulást, és utána lehet örülni.
Nekem a reggel nem alkalmas semmi plusz teendőre. Kávézok, ébredezek, összeszedem magam, készülök, zuhanyzok, sminkelek, reggelizek, készítem a gyereket, táskákat stb. Nekem jobban esik délután, mikor nincs semmi sürgető tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!