Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekesek, mikor jön a...

Kisgyerekesek, mikor jön a Mikulás nálatok?

Figyelt kérdés

Amikor én gyerek voltam, hozzánk 6.-a délután jött, több csomagot is kaptunk a rokonoktól, így kijártunk folyton nézegetni a csizmákat, nagyon szép emlék, mai napig nosztalgiával gondolok rá vissza.

De felnőttként látom, hogy a legtöbb helyen 6-án reggelre érkezik meg a Mikulás, egyben a több csomag.

Most a nagyobbik gyerekem 3,5 éves, szeretnék már egy fix hagyományt bevezetni, csak nem tudom, hogy legyen. Plane, mert általában a 6-a hétköznap, az oviba rohanás közben olyan nehéz még azt is beszúrni, hogy fél óráig bontogathassanak.

tegnap 19:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Lepontozott 11-es vagyok, Csak azt nem értem hogy aki azt mondja hogy nincs idő reggel konkrétan mire nincs idő reggel kinyitni egy csomagot amibe van csoki + narancs?

Vagy pedig ugye arra hogy teli van rakva mindenféle műanyag játékkal, akkor persze nincs idő vele játszani de a mikulásnak pont nem ez a lényege.

Én mikor anno iskolás voltam emlékszek 6-án reggel azt meséltük egymásnak az iskolában, hogy kinek mi volt a csomagban.

Érdekes , hogy mindenkinek jott 6-án reggel, Nem volt teli rakva játékkal , hogy bármiféle idő kelljen hozzá.

tegnap 22:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a Karácsonyt is az előestején ünnepeljük (24-e este, ami ugye nem is hivatalos ünnepnap), úgy a Mikulast is lehet előző este. Mi nem az ovi miatt csinaljuk így, nálunk mindig így volt. A legenda miatt nekem kicsit szimpatikusabb a 6-a reggel, de valamiert belémivódott, hogy sötétben jön a Mikulas, es "esti" ünnep, igy a reggel nekem furcsa lenne...
tegnap 23:04
 23/25 anonim ***** válasza:
46%
6-án reggel találják meg a csomagot. Mivel csak csoki van benne, nagyon max egy kinder tojás, nem akkora nagy kaland, amit ne lehetne plusz 15 perc alatt kibontani, felfalni és örömködni. :)
tegnap 23:07
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
6. -a délután. Reggel rohanás( igen kibontani egy perc,de ugye leülne lassan bontogatná és ízlelné a csokikat stb) ,így marad a délután. 5-én a munkahelyi és bölcsis Mikulás van.
tegnap 23:07
 25/25 anonim ***** válasza:
53%

6-án este jött nekünk is régen, most mi is így csináljuk.

Ameddig zsizseg bele tudjuk rejteni a cipőjébe a mikulást, és utána lehet örülni.

Nekem a reggel nem alkalmas semmi plusz teendőre. Kávézok, ébredezek, összeszedem magam, készülök, zuhanyzok, sminkelek, reggelizek, készítem a gyereket, táskákat stb. Nekem jobban esik délután, mikor nincs semmi sürgető tényező.

tegnap 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!