A Clexan injekciónak van valami más alternatívája? Másik hatóanyag esetleg?
Bármire, ami jó helyette más hatóanyaggal.
A testvéremnek ezt írta fel a dokija, de nem bírja. Erre annyi volt a válasz, hogy 💩 helyzet, más nincs, reménykedjünk, hogy nem lesz baj...
Én is allergiás vagyok a Clexane-ra. Nem császár, más jellegű műtéthez nekem Kompressziós harisnyát kellett hordanom és kihangsúlyozták, hogy mozogjak sokat.
Talán az is fontos, hogy nincs trómbózisra hajlamosító genetikai mutációm és a családban sem volt trombózis.
Nekem az egyik orvos még a Faxiparine-t mondta, nem tudom az miben különbözik a Clexanetól, de végül nekem azt se merték adni.
Ki kellene vizsgáltatni pontosan milyen összetevő okozza az reakciót, de még én se vizsgáltattam ki... Ez ilyen kórházba befekvős megfigyelős sztori.
#2 Amúgy mit jelent az, hogy nem bírja? Mert az, hogy csíp beadás kor, meg lila lesz a helye az normális.
Én feldagadt fejjel, bedagadt orral, vörös foltokkal a bőrömön mentem vissza a kórházba, azért ezt én nem úgy fejezném ki, hogy "nem bírom", hanem hogy halálfélelmem volt tőle...
Teljes testes csalánkiütéssel jött ki már a kórhazból, azt mondták, majd elmúlik, akkor még volt normális színű bőrfelülete, csak foltosodott. Nem múlt el és az első otthoni Clexane beadasa után légzési nehézsegei lettek. A mentősök kórházba vitték, kapott gyógyszert és azt mondták, hogy azonnal hagyja abba Clexane használatát és egyeztessen a nőgyógyásszal aki a császárt csinálta. Pár órás megfigyelés után hazaengedték, mikor már rendesen kapott levegőt. A doki letudta a fent leírtakkal. Az uh-n látszik 4 kisebb és 1 nagyobb vérömleny. A doki szerint, ha nem szívódnak fel, újabb műtét kell majd...
Most ott tartunk, hogy a vörösség továbbra sem múlik, nincs olyan pont a testén, ahhol rendes színe lenne és kezd alatta valami lilás színezet lenni. Ma is bementek az ügyeletre itt meg csak széttarták a karjukat, hogy ilyet még soha nem láttak, nem tudják normális-e. Az egész teste viszket és ég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!