Várandósság alatt ti mennyire költekeztek ünneppekkor?
Január elejére vagyok kiírva szülésre az első gyermekemmel és megbeszéltük a férjemmel, hogy idén nem nagyon veszünk ajándékot a családtagoknak, csak a kiskorúaknak valami apróságot, mert most jelenleg az újszülöttre fordítjuk az anyagiakat, illetve a jövőbeni projektekre a házfelújítás kapcsán ami szintén a gyerek és a mi javunkat fogja szolgálni.
Ti most akik a karácsonyi időszak alatt vagytok/voltatok várandósok szintén lejjebb adtatok a költekezésből amit az ajándékokra szántatok?
Nem befolyásolta a költekezési szokásainkat.
Alapvetően telt mindenre a gyereknek akkor is, ha ugyanúgy költöttünk és egyébként sem vertünk el előtte sem oltári összegeket és megbeszéltük már a rokonokkal, hogy felesleges kacatokat adni egymásnak.
Nem befolyásolta.
Gyerek elött is/ terhesen is/ gyerek után is kb ugyan abban az értékben vettünk ajándékokat. Tehát férjemmel egymásnak kb 20-20ezer, rokonokra kb 150-200 ezer ment/megy el.
Ennek ellenére a gyerekek sem nélkülöztek sosem, a lakásfelújítás is halad(t)
Idén nem vagyok várandós, de lejjebb adtam a koltekezesbol
Csak a két rokon gyereknek adunk ajándékot(a saját gyerekeinken kívül)és a szüleimnek.(Férjem szülei már nem élnek)
Így beszéltük meg a testverekkel(én is és férjem is) hogy egymást most már nem ajandekozzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!