Hajhullás másnàl is van?
5ös vagyok
Vissza fog nőni ne aggódj. Van akinek a szoptatástól is hullik. Nekem is annak abbahagyása után kezdett visszanőni, de annyira, hogy azt hinné az ember hogy fufrum van. Amúgy csak vigaszként, ha ki volt bontva a hajam akkor senki sem mondta volna meg, hogy kevesebb van. Csak én láttam.
Most várom a 2.at, nemsokára szülök és őt sokáig tervezem szoptatni. Úgyhogy majd nyáron is sapkában járok :D
Kíváncsiságból kérdezem, hogy ti a terhesség alatt nem szedtetek terhes vitamint? Illetve utána?
Mert ugye azt is mondják, hogy magad miatt kell szedni, mert a baba mindent visz ami kell neki. Neked meg nem jut.
Velem végig szedették, és szóltak előre szülés után is kell.
Kíváncsi leszek nekem fog e hullani, szülés után. Hamarosan kiderül.
#15! Én írtam, hogy szedtem terhesség előtt és alatt is, azóta viszont nem. Előtte hullott, alatta nem, és még most sem🤷🏼♀️Lehet, hogy még mindig az akkori vitaminraktáram élem fel.😂 Mindig tervezem, hogy veszek újra, de valahogy mindig elmarad.
Nekem 17 évesen is nagyon hullik a hajam, ráadásul vékonyszálú és kevés is.
Többfajta vitamint szedek és sok folyadékot iszom, de nem érnek semmit, különben látnék változást.
Múlt hónapban kezdtem használni a Difeel Rosemary & Mint rozmaringolajat, amitől nagyon sok babahajam nőtt. Talán még ebben látok reményt.
15! 14 vagyok.
De, végig szedtem, a szoptatás alatt is 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!