Hajhullás másnàl is van?
Figyelt kérdés
Augusztus elejèn szültem a kisfiam csàszàrral. Az utóbbi időben brutàlisan hullik a hajam,nem festem nem vasalom,de konkrétan marokszàmra jön ki egy fèsülködès alkalmàval. Àlltalàban laza kontyban van a hajam,de ma hajmosàs ès fèsülködès utàn rengeteg jött ki,ami nekem màr ijesztő volt. Vasat szedek felírtàk a császár után. Másnak is hullik a haja szülès utàn? Mindenhol a hajam van màr a gyerek pelenkàjàban is talàltam,a markàból meg folyamatosan azt szedem ki,nehogy bekapja,mert màr tömi a kis kezèt a szàjba.nov. 19. 20:55
1/21 anonim válasza:
Barátnőm anyjának brutálisan kihullt a haja, vissza se nőtt többet rendesen.
2/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de mitől lehetett,hogy ennyire kihullt? 😳
nov. 19. 21:05
3/21 anonim válasza:
Nekem kb fél évig hullott brutálisan. Vasat én is szedek. Most kezd normalizálódni.
4/21 A kérdező kommentje:
Talán akkor nekem is idővel normalizàlódik,remèlem.
nov. 19. 21:11
5/21 anonim válasza:
Tavaly augusztusban szültem, január-februárig úgy hullott a hajam, hogy felkötve miki egér vonalban kopasz voltam. Azóta visszanőtt. Úgyhogy ne aggódj, normális ha hullik a hajad. Rozmaring olaj, koffeines sampon és vas segíthet, de nem mindenkinek.
6/21 anonim válasza:
pár hónapig nekem is hullott mindkét szülés után. Terhesség alatt a hormonváltozás miatt sokkal kevesebb hullik ki, dúsabb, több a haj, ami aztán szülés után hirtelen hullani kezd pár hónapig. Normál esetben ez aztán helyreáll.
7/21 anonim válasza:
Elvileg ez a normális, ahogy #6 írta. Nekem terhesség előtt nagyon hullott, pedig mindent szedtem, aztán terhesen nem. 2.trimesztertől kaptam vasat, magzatvédőt, ilyesmit szedtem tovább. Szülés óta nem szedek semmit és még mindig nem hullik, pedig szoptatok. Soha nem volt még ilyen szép dús. Mondjuk olyat is hallottam, akinek szoptatás befejezése után kezdődött, szóval nem nyugodtam meg. Viszont rettegek attól, hogy egy nap úgy ébredek, hogy hirtelen kopasz lettem🤣 Én augusztus végén szültem.
8/21 anonim válasza:
2 barátnőmnek is nagyon durván kihullott a haja szülés után. Az egyiknek 3-5 centis kopasz foltjai lettek, ő kb 1,5 év alatt rendbe jött.
, a másiknak meg úgy általánosan nagyon megritkult az egész fején haja, mindenhol durván kilátszott a fejbőre. Ő azóta is parókát hord, 4 éve. A kihullott haja nem nőtt vissza.
9/21 anonim válasza:
mind a 2 szülésem után brutál hullott. Kb szülés után 2 hónappal kezdődött és 5-6 hónapig tartott. Szó szerint kopasz foltjaim lettek.
Majd abbamaradt, jöttek a babahajak. Utána az volt idegesítő.
10/21 A kérdező kommentje:
Hát, nem túl bíztató :/ . Terhessèg alatt nekem is nagyon szèp dús hajam volt,örültem is neki.
nov. 20. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!