Szülés utáni hajhullás másnál is jelentkezett?
Ppnt tegnap akartam kiírni kérdést, hogy meddig normális. Én 7 hónapja szültem és még mindig hullik. Nálam 4 hónap után kezdődött.
Végül nem írtam ki kérdést, mert azt találtam a neten, hogy 9-12 hónapig is eltarthat, és addig normális. Azon túl vérvétel javasolt, mert okozhatja vashiány.
Mind a 2 szülés után. Fiamnál 3, lanyomnál 5 hónappal szülés utan jelentkezett.
Úgy 3 hónapig tartott mind a 2x, és bármit csinálhattam vele, csak hullott.
Szabályosan kopaszfoltjaim lettek.
Azta visszaállt minden. Most meg annyi babahajam van, azokkal nem tudok mit kezdeni.
Volt nekem is
Nálam 4 hónaora szülés után jelentkezett ez a tünet
Sok helyen utánaolvastam de nem jutottam semmire
Nagyon zavaró volt hogy a hosszú hajam volt mindig a baba kezébe ezért levágattam.
Persze így is hullot de sokkal jobb volt nekem rövid hajjal az az időszak
Hát már én is mondtam a férjemnek én rendelek parókát és lenyiratom nullással inkább. Eleve undorító hogy mindenhol ott a hajam,pedig állandóan össze van kötve a baba miatt,de mégis..
A fésülködés meg a hajmosás egyszerűen rémálom.. tincsek jönnek ki ahogy öblítem pl.. borzalmas látvány és ijesztő.. :(
5-ös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!