Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnál volt hasonló tünet?

Másnál volt hasonló tünet?

Figyelt kérdés

Én is elkaptam a koronát, már teljesen jól vagyok. Tesztelve nem voltam, itthon voltam karanténban.Iszonyatosan hullik a hajam, nemtudom hogy fésülni,mert annyira látszódik a fejbőröm,fésülködésnél,hajmosáskor tömény mennyiségű haj marad a kezemben. Nekem akinek mindig is dús,vastag szálú hajam volt most alig van. Egyszerűen a sírás kerülget,utálok a tükörbe nézni,e mellett akivel csak beszélek mindenki a hajam a nézi. Nem a szemembe beszélnek hanem a hajam nézik. Akinek volt hasonló uto tünete, mikor múlt ez el, vagy mikor jött rendbe?!Tuti hajerősitőket, növesztők neveit is szívesen meghallgatom.

30N

2021. márc. 24. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi köze a koronához, 2 hét alatt, főleg diagnózis nélkül.. Tavasz van, mindenkinek hullik. Hosszú távú hormonális probléma, vashiány, vagy hiszti okoz ilyet.
2021. márc. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!