Melyik név tetszik nektek legkevésbé az elterjedtebbek közül?
Most direkt nem az ilyen Medox, Leokádia nevekre gondoltam, hanem az ilyen ismertebbekre.
Kezdem is a sort: engem a Dominik név irritál valamiért nagyon. Klasszikusabbak közül pedig az Ernő, Rozália és a Károly (meg igazából az Erzsébet is) nem tetszenek nekem.
#26 Egyetértek... Nálunk a férjem és az összes férfi felmenője is György, isten tudja már mióta. Hát mi megszakítottuk a láncot, mert már a férjem is utálja a nevét, azt mondta, nem fog a fiával is kicseszni. Szerencsére nem akadékoskodott senki, elfogadták. A fiunk egyébként Szabolcs.
Nincs is annál gázabb, mint amikor a nagypapa a Laci, a fia a Lackó, az unoka meg a Lacika, hogy valahogy meg lehessen őket különböztetni. Ahelyett, hogy mindegyiknek lenne egy külön neve a kábé 2000-ből ami anyakönyvezhető...
Franciska, Fruzsina, Lilla, Emese, Csenge, Kincső, Emőke, Tünde, Hajnalka, Gizella, Jolán, Olivia, Luca, Györgyi, Gyöngyi, Zsanett, Róza
És a különböző random dupla nevek egybeírva...
Bulcsú, Botond, Huba, Gyula, György, Zétény, Csaba, László, Noel, Benett, Nátán, Zsolt
Anna,Anikó,Csilla,Cecília,Dóra,
Dorottya,Erzsébet,Evelin,Etelka,
Franciska,Gabriella,Györgyi,Hanna
Hedvig,Henrietta,Ibolya,Ildikó,
Ilona,Júlia,Julianna,Janka,Kinga,
Katalin,Krisztina,Kriszta,Lenke,
Magdolna,Mária,Natasa,Olíva,Olga,
Orsolya,Panna,Panni,Panka,Petra,
Petronella,Patrícia,Paula,Réka
Rozália,Rozál,Rózsa,Róza,Tünde,
Valéria,Vanda,Viktória,Vivien,
Vera,Zoltána,Zsanett,Zsuzsanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!