Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik nektek...

Melyik név tetszik nektek legkevésbé az elterjedtebbek közül?

Figyelt kérdés

Most direkt nem az ilyen Medox, Leokádia nevekre gondoltam, hanem az ilyen ismertebbekre.

Kezdem is a sort: engem a Dominik név irritál valamiért nagyon. Klasszikusabbak közül pedig az Ernő, Rozália és a Károly (meg igazából az Erzsébet is) nem tetszenek nekem.

nov. 19. 20:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
52%

#26 Egyetértek... Nálunk a férjem és az összes férfi felmenője is György, isten tudja már mióta. Hát mi megszakítottuk a láncot, mert már a férjem is utálja a nevét, azt mondta, nem fog a fiával is kicseszni. Szerencsére nem akadékoskodott senki, elfogadták. A fiunk egyébként Szabolcs.

Nincs is annál gázabb, mint amikor a nagypapa a Laci, a fia a Lackó, az unoka meg a Lacika, hogy valahogy meg lehessen őket különböztetni. Ahelyett, hogy mindegyiknek lenne egy külön neve a kábé 2000-ből ami anyakönyvezhető...

nov. 20. 19:39
 32/33 anonim ***** válasza:
72%

Franciska, Fruzsina, Lilla, Emese, Csenge, Kincső, Emőke, Tünde, Hajnalka, Gizella, Jolán, Olivia, Luca, Györgyi, Gyöngyi, Zsanett, Róza

És a különböző random dupla nevek egybeírva...

Bulcsú, Botond, Huba, Gyula, György, Zétény, Csaba, László, Noel, Benett, Nátán, Zsolt

nov. 21. 16:59
 33/33 anonim ***** válasza:
56%

Anna,Anikó,Csilla,Cecília,Dóra,

Dorottya,Erzsébet,Evelin,Etelka,

Franciska,Gabriella,Györgyi,Hanna

Hedvig,Henrietta,Ibolya,Ildikó,

Ilona,Júlia,Julianna,Janka,Kinga,

Katalin,Krisztina,Kriszta,Lenke,

Magdolna,Mária,Natasa,Olíva,Olga,

Orsolya,Panna,Panni,Panka,Petra,

Petronella,Patrícia,Paula,Réka

Rozália,Rozál,Rózsa,Róza,Tünde,

Valéria,Vanda,Viktória,Vivien,

Vera,Zoltána,Zsanett,Zsuzsanna.

nov. 29. 06:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!