Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tetszik neki a hangom?

Nem tetszik neki a hangom?

Figyelt kérdés

Lassan 15 hónapos a lányom. 10 hónapos koráig napi szinten énekeltem neki, majd jött a nyár és nagyon sokat voltunk játszótéren, valahogy leszoktam az éneklésről.

Mivel már itt az ősz és többet vagyunk itthon, gondoltam újra visszavezetem.

Viszont azt figyeltem meg, hogy ahogy elkezdek énekelni, ő elkezd teli torokból kiabálni, és egyértelműen a nem tetszését fejezi ki ezzel. Amint abbahagyom ő se kiabál. 10 esetből 8-9 alkalommal ez van, úgyhogy nem véletlen.

Valaki tapasztalt már hasonlót? Bár nem vagyok énekes, de nem gondolnám, hogy ennyire szörnyű a hangom. Mi lehet az oka? Hogy tudnám még is megszerettetni vele az éneklésemet?

nov. 3. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fiammal voltam így. Bár ő már nagyobb volt, kb. 2 éves, mondta: anya ne énekelj!

Lányom 7 éves, még most is szívesen hallgatja ha éneklek neki... pedig a hangom nem lett jobb 😆

nov. 3. 17:45
 2/6 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy veled szeretne énekelni, csak ugye még nem tudja szabályozni a hangszálait úgy ahogy szeretné, vagy nem tudom. Bár azt írtad, egyértelműen a nem tetszését fejezi ki ezzel. Hmm, néha dúdolj csak a háttérben esetleg... Amúgy az tök jó, hogy énekeltél neki, remélem sikerül újra:)
nov. 3. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a picúrnak van zenei hallása és azért zavarja a hangot.

Bocs, nem tudtam kihagyni.

Hát ha nem tetszik neki akkor ne énekelj. Ne erőltesd rá. Én a mai napig utálom a rossz hangú embereket mikor énekelnek.

Van egy pár a környezetemben. Nem értik hogy hamis.

nov. 3. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem arrol szol feltetlenul, hogy a te hangod zavarja-e, szimplan mar kifejezi az akaratat szerintem. Es neha mindig mindenre nemet “mondanak”…:D

En kifejezetten jol enekelek, 8 evig zenekarom is volt,ebbol eltem, aztan volt idoszak amikor a gyerek is mondta, hogy nem es nem akarta hallgatni, ha enekeltem.

Pont ilyen 1 eves koratol kezdve.

Most 1,5, eves, eppen ujra szereti, most abbahagyni se lehet szinte, ha elkezdem, mert mindig keri ujra es ujra :D

Van, amikor tenyleg nem tetszik nekik, de nem mindig ez az oka szerintem.

nov. 3. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek. 4-es, neked külön, mert megnyugtattál, hogy tényleg nem feltétlen a hangom "minőségének" szól, hanem szimplán nem kér a rögtönzött szerenádból. 😆

Azért majd még próbálkozom. 🙂

nov. 3. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Elszokott attól, hogy énekelsz, most furcsa és ijesztő neki, hogy másféle hangok jönnek ki a szádból, mint beszéd közben. Anyukám egyszer mesélte, hogy egyszer haját mosott és törülközővel a fején jött ki a fürdőszobából, én pedig megijedtem és sírtam. Kb egy éves lehettem. Ebben a korban a babákat zavarhatja a változás, amit az anyán tapasztalnak. Próbálkozz később újra.
nov. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!