Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik nektek...

Melyik név tetszik nektek legkevésbé az elterjedtebbek közül?

Figyelt kérdés

Most direkt nem az ilyen Medox, Leokádia nevekre gondoltam, hanem az ilyen ismertebbekre.

Kezdem is a sort: engem a Dominik név irritál valamiért nagyon. Klasszikusabbak közül pedig az Ernő, Rozália és a Károly (meg igazából az Erzsébet is) nem tetszenek nekem.

nov. 19. 20:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Bence, Bendegúz és Barbara.
nov. 20. 08:19
 22/33 anonim ***** válasza:
88%
#14 Igen, de a kérdező direkt kiemelte, hogy a gyakoribb nevekre gondolt. Azért a Dzsasztin, a Dzsesszika és az egyéb ilyen borzalmak (szerencsére) közel sem elterjedtek.
nov. 20. 08:22
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Zsombor, Noel, Bence.

Hanna, Zoé, Anna.

nov. 20. 10:01
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Nolen, Noel, Kolen, Benett, Nátán.

Luca, Mira, Kira, Hanna, Hanga.

Valamiért ezek nem... Ami a vicc, hogy az idén szült ismerőseim közül 4 nevezte el a fiát Nolennek azzal az indokkal, hogy milyen egyedi 🫠 Hát tényleg.

nov. 20. 10:21
 25/33 anonim ***** válasza:
80%

Lány nevek közül az Anna, Hanna, Fanni, Luca, Kira és hasonlók.

Fiú nevek közül pedig a Levente, az összes olyan név aminek Beni a becézése, és a Nolen, Noel és társai.

nov. 20. 11:57
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Zente, Zselyke brrr

Ismerőseim közül Noelekkel meg Hannákkal Dunát lehet rekeszteni.

Régiek közül nem bántja annyira semmi a fülem, ha felnőtt embernek a neve, de ha gyereknek...

Az egyik ismerősömnek a fia József, mert a férje meg a férje minden férfi felmenője is József. Ha még Joci lenne a gyerek, de nem Kisjózsi a beceneve... Na ettől a falat kaparom.

nov. 20. 13:48
 27/33 anonim ***** válasza:
51%

A #2 vagyok, és részben nekem is ez a bajom a Józseffel meg a Bélával (alapból sem tetszik mondjuk), hogy egy elkezdi, és generációkon át mindenkit úgy hívnak a családjukban.

A férjem is mesélte, hogy volt a faluban a Béla bácsi, a fia Béla, annak a fia Bélus, aztàn a kis Bécike…

Apósom is Béla (az ő apja is az volt), még jó, hogy ők már nem ezt adták tovább 😂

nov. 20. 14:37
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Róza, Rózsa, Rozina - Mostanában egyre felkapottabbak, én nem tudom miért. Egy naftalinszagú öregasszony ugrik be ezekről a nevekről

Mia - mint egy nyávogás (már bocs)

Zselyke - ahogy már írták, szerintem elég komolytalan név

Bendegúz - a mi környezetünkben meglepően sokan adják

Milán - Nekem mindig AC Milan focicsapat jut eszembe

nov. 20. 16:07
 29/33 anonim ***** válasza:
67%
Jolán
nov. 20. 16:45
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

Noel, Benett, Samu

Lili, Fanni, Hédi, Panna/Panni

nov. 20. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!