Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha elegetek...

Mit csináltok, ha elegetek van mindenből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is leszögezném, nagyon szeretem a babámat(6 hónapos) , nem adnám semmiért, de...

Nem volt soha egy eszik-alszik baba. Először a hasfájás volt 4,5 hónapig, majd mozgásfejlődés, szoptatási problémák, alvás regresszió, fogzás, folyamatos rossz alvás. Ráadásul a hasfájás miatt megszokta a hason ringatást, és csak úgy alszik el. Hiányzik az alvás. Hiányzik, hogy ha összejövünk a barátokkal, ne kelljen 8kor lelépnem. Hiányzik, hogy cigizhessek társaságban és megihassak egy üveg cidert. Hiányzik, hogy akkor egyek és menjek WC-re, mikor én szeretnék, nem pedig mikor alszik.

Azt érzem sokszor, hogy egyedül vagyok. A férjem kimaradhat, amíg akar. Mondhatja, hogy "nem tudom elaltatni" és lefeküdhet aludni. Mindenben kiveszi a részét(gyereknevelés és háztartás) , amennyire a munkahelye engedi.

Egy ideje nagyon elegem van mindenből. Főleg este jön elő, mikor kínlódunk 1-2 órát az altatással. Olyankor szívem szerint fognék egy bőröndöt és elhúznék 2 napra aludni.

Ti mivel tudjátok kiadni ezt a "elegem van" érzést?

Tudom, hogy az elején vagyunk és lesz még durvább is. Ezért szeretnék tippeket, hogyan vezessem le ezt.

#magány #kimerültség #Elég mindenből
nov. 16. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Amikor a nagyobb fiam 9hónapos lett, megengedtem magamnak a havi egy körmöst, kb 2,5 óra nyugiba, egy ideig jártam heti 1/2x tornázni egy órára. Most a kisebb 11hónapos, havi 1x elmegyek egy 3órás programra egyedül, nemsokára visszamegyek körmöshöz is így van egy kis énidő. Nekem ez segített, az hogy egyedül eszem meg az ebédem 10perc alatt míg a gyerek az apjával van sose segített, ugyanúgy nem tudtam kikapcsolni az agyam. Csak ha maximálisan kiszakadtam az anya szerepből, utána sokkal nyugodtabban tudtam visszatérni a mókuskerékhez.
nov. 17. 10:01
 12/12 babyboom567 ***** válasza:
100%
Akkor a férjed ne adja fel 40 perc után.Te sem adhatod fel
nov. 17. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!