Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha elegetek...

Mit csináltok, ha elegetek van mindenből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is leszögezném, nagyon szeretem a babámat(6 hónapos) , nem adnám semmiért, de...

Nem volt soha egy eszik-alszik baba. Először a hasfájás volt 4,5 hónapig, majd mozgásfejlődés, szoptatási problémák, alvás regresszió, fogzás, folyamatos rossz alvás. Ráadásul a hasfájás miatt megszokta a hason ringatást, és csak úgy alszik el. Hiányzik az alvás. Hiányzik, hogy ha összejövünk a barátokkal, ne kelljen 8kor lelépnem. Hiányzik, hogy cigizhessek társaságban és megihassak egy üveg cidert. Hiányzik, hogy akkor egyek és menjek WC-re, mikor én szeretnék, nem pedig mikor alszik.

Azt érzem sokszor, hogy egyedül vagyok. A férjem kimaradhat, amíg akar. Mondhatja, hogy "nem tudom elaltatni" és lefeküdhet aludni. Mindenben kiveszi a részét(gyereknevelés és háztartás) , amennyire a munkahelye engedi.

Egy ideje nagyon elegem van mindenből. Főleg este jön elő, mikor kínlódunk 1-2 órát az altatással. Olyankor szívem szerint fognék egy bőröndöt és elhúznék 2 napra aludni.

Ti mivel tudjátok kiadni ezt a "elegem van" érzést?

Tudom, hogy az elején vagyunk és lesz még durvább is. Ezért szeretnék tippeket, hogyan vezessem le ezt.

#magány #kimerültség #Elég mindenből
tegnap 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Muszáj megoldanotok, hogy tudj aludni te is. Férjed egy kicsit emberelje meg magát jobban. A többi dolog amire igényed van, majd jön később. A cigi meg a cider hiányát csak túléled valahogy, arra nem tudok és nem is akarok mondani semmit. Az evést és a wc-zést miért nem tudod megoldani, pontosan mi okozza a problémát? Állandóan kézben van? Vagy?
tegnap 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

"Mindenben kiveszi a részét(gyereknevelés és háztartás) "

vs.

"A férjem kimaradhat, amíg akar. Mondhatja, hogy "nem tudom elaltatni" és lefeküdhet aludni."

Ez így nagyon nem jó. Tudom, hogy sok anyának az a hitvallás, hogy mivel ő "úgyis otthon lógatja a lábát 3 évig, a férj aludja csak az igazak álmát minden éjjel, hisz Ő DOLGOZIK!!". De ez nem normális dolog, nem jó felfogás. Nálatok sem működik, hiszen félév nemalvásnak itt az eredménye.

Igenis, legalább hétvégén altassa ő a gyereket, kelljen fel hozzá ő éjszaka, legyen ébren hajnal 4-től vele, ha kell.

tegnap 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Cigizz és igyál meg egyet.

Menjen haza férjed vele vagy fogd magad, közölt a férjeddel, hogy ma ő alpatja mert te elmész és majd jösz.

Persze előtte próbálj vele normálisan beszélni.

tegnap 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Elmúlik és te is túl fogod élni!

Idővel jobb lesz és majd más problémák lesznek.

ma 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Én ezt nem tudtam levezetni. Pedig még hobbim is volt, amit csinálni is tudtam. És a férjem még többet segített mint neked. Belerázódni lehetett. Elfogadni, hogy ez van, ezt vállaltuk, ez ezzel jár. Sok idő volt, nem hónapok inkább év, évek.
ma 00:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!