Van aki nem bánta meg, hogy nem vállalt gyereket?
Meglepően sok gyerektelen jár ide. De én sem értem az okát, ha amúgy teljesen elégedett az életével, milyen visszaigazolást keres itt?
Szerintem egy tudatosan gyerektelen, aki teljesen boldog az életével (és biztos sok ilyen van!), abban fel sem merülne, hogy idejárjon.
Mert aki úgymond kárörvendeni jön, hogy lássa, mi anyák mennyit kínlódunk, annál is érdekes motiváció állhat valójában a háttérben.
Millióféle ember van, mindenki máshogy van összerakva. Van aki megbánja hogy nem vállalt vagy azt hogy vállalt és vannak akik nem. Hogy te melyik leszel azt te tudhatod csak önismerettel megállapítani.
Én nem akartam, de tudom hogy idővel emésztene hogy jó döntés volt-e. Így vállaltam. Persze így is hezitálok néha, hogy jó döntés volt-e. Én ilyen típus vagyok, sokat agyalok, sokat őrlődök a lehetséges döntéseken. De sokan nem ennyire görcsösek.
Én pl azért vagyok itt gyermektelenként - és nem is akarok soha -, mert csecsemőgondozóként szoktam válaszolni kérdésekre.
De saját gyereket nem akarok, pedig alapvetően nincs bajom a gyerekekkel - viszont egy saját a 0-24 felelősséggel, na EZT nem kérem, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!