Szülés és szoptatás befejezése után a cicid nagyobb maradt vagy visszaállt a terhesség előtti méretre?
Figyelt kérdés
nov. 13. 22:01
11/16 anonim válasza:
Nekem kisebb lett szoptatás abbahagyása után kb 2 hónappal.
12/16 anonim válasza:
11-es vagyok az lemaradt hogy vékonyabb vagyok mint terhesség előtt, lehet ez a ludas nálam.
13/16 anonim válasza:
A kicsi melleim még kisebbek lettek. Mivel kicsik, nem lógnak, de a feszességüket elveszítették. 2 gyereket szoptattam, csupán néhány hónapig. A másik szoptatás befejezése után alig maradt valami.
14/16 anonim válasza:
Először egy csoffadt tejeszacskó lett. Nagyobb mint volt, de üres, lógós.
Kb 2 év után telt vissza, vagy nem is tudom hogy mondjam. Mostmár formás, nagyobb mint volt.
15/16 anonim válasza:
Nekem egy kosármérettel nagyobbak maradtak, de nincs benne köszönet :D lógnak, más méretű a kettő, más formájú, és úgy összességében nem az igazi az egész :D Nekem is amúgy puha, messze nem olyan kis peckes, pedig régen nagyon kis hetyke cickóim voltak. Több, mint 4 évig szoptattam folyamatosan, két gyereket, még várok, hátha történik valami csoda, de alapvetően tervben van egy esztétikai korrekció, hogy legalább egyformák legyenek.
16/16 anonim válasza:
Én egy nem híztam, csak egy kilót, viszont szoptattam másfél éves koráig. A kosárméret nem változott, de lóg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!