Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leendő anyaként nagyon bűntuda...

Leendő anyaként nagyon bűntudatom van. Ezen hogy tudnék változtatni?

Figyelt kérdés

Ez előtt 2 évvel megcsináltattam a számat hyaluron savas töltéssel. Az okom annyi volt, hogy természetesen nagyon vékony volt a szám, annyira hogy konkrétan alig látszott. Kamaszként rúzsozni sem tudtam igazán ez miatt. Ne gondoljatok nagy kacsa szájra, azért annyira nem estem túlzásba. Annyira lett feltöltve hogy természetesnek hasson. Most hogy babát várok bűntudatom van ez miatt. Úgy érzem hogy így nem lennék jó anyaként. Nem is tudom megfogalmazni hogy mit gondolok, de zavar hogy anyaként van egy kis szájfeltöltésem. Mindenki elítéli az ilyen nőket.

Nektek mi a véleményetek? Köszönöm ha elolvastad

nov. 10. 08:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rizikó a magzatra nézve,semmi különöset nem látok benne, főleg ha esztétikus határon belül van
nov. 10. 08:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem látványosan kacsaszáj, szerintem a kutyát nem érdekli, hogy van-e szájfeltöltésed vagy sincs.

Ez csak a te tévképzeted, ami valószínűleg a hormonok játéka.

Ugyan miért lennél rossz anya, csak mert esztétikailag javítottál magadon 2 évvel ezelőtt.

Ha nem tetted volna, most valszeg azon agyalnál, hogy "csúnya" anyukája leszel a babádnak. Hallottam már ilyet.

Nők milliói várandósak meg anyukák ilyen olyan szilikonos, hyaluronsavas feltöltéssel, implanttal, műhajjal, műkörömmel, épített szempillával, mégsem rossz anyák. Nem ezeken múlik, hogy ki, milyen anyuka lesz.

nov. 10. 08:33
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom megérteni, hogy a hyaluronsavas töltésnek mi köze a rossz anyasághoz?

Borzalmasan rossz emberi közegben lehetsz, őket iktasd ki inkább.

Egy "anya" típusú nő, aki mindig azzal jön hogy "soha semmit nem kentem az arcomra, mégis megvagyok" pontosan ugyanúgy lehet egy csicska bántalmazó és kártékony a gyerekére, mint ahogy lehet nagyon jó anya az is, aki sminkel, esztétikai töltést vagy műkörmöt csináltat.

nov. 10. 08:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit fűznék még hozzá, hogy valószínűleg ezekkel a torz gondolotakkal nagyobb kárt fogsz okozni hosszútávon, mint magával az ajakfeltöltéssel. Érdemes lenne keresni egy szakembert.
nov. 10. 08:46
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
Nem a feltöltés a gonosz, rossz, hanem az, hogy az önbizalomhiányodat csak ez oldotta meg. Mi lesz, ha lányod lesz és örökli? Őt se fogod szépnek látni emiatt? Belé is beletáplalod azt, hogy hibás?
nov. 10. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Az a véleményem hogy szakembert kellene keresnem.

Súlyos önértékelési problémàid vannak.

Az zavar hogy ki mit gondol?

Ha anya leszel lépten nyomon lesz aki elítél. Mindenért kritikàt kapsz majd (ha csàszàr lesz azért, ha nincs tejed azért, ha szomszéd Julcsi gyereke màr fél évesen szobatiszta volt,a tiéd meg nem akkor azért)

Anyàk millióin volt, van és lesz is plasztikai beavatkozàs (kötényhas, lógó cicik stb)

Ha neked tetszik az eredmény, miért érdekel màs véleménye?

3gyerekem van, és mell implantátum.

A gyerekek születése utàn csinàltattam meg. Imàdom. Soha egy percig nem bàntam meg. Sőt a nagyobb lànyom tudja is (6éves volt mikor műtöttek) még az oviban is elmesélte 😂

Ettől biztosan nem volt kevésbé jó anya mint xy akinek nem volt még beavatkozàsa

nov. 10. 08:58
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem... Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nekem is lett 1 ml töltve, mert nem volt semmi szám. Nekem is 2 év telt el a töltés és a terhesség között, de valahogy eszembe se jutott ezen agyalni. Egyébként is azt mondják, hogy hamar felszívódik. (Mondjuk nekem 4 éve volt, de én még látom)
nov. 10. 08:58
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Tudod hány kacsaszájas műmelles plasztikázott anya van az ismerőseim között? Rengeteg. És? Egyrészt nem az én dolgom meg senkié sem csak az övé, másrészt miért zárja ez ki azt hogy jó anyák?
nov. 10. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ennyi erővel nekem meg amiatt kellene bűntudatomnak lennie, mert több tetoválást is csináltattam gyerek vállalás előtt. Vagy akinek plasztikája van. Semmi köze ezeknek az anyasághoz, miért ne lehetnél ettől jó anya? Egyáltalán nem ezen múlik. Ha nőként ez téged nem zavart, akkor anyaként se zavarjon. Ugyanaz a személy vagy, mint eddig, csak ezentúl lesz egy gyermeked is.
nov. 10. 09:06
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem a problémád…

1. gyerek után készült 4 tetoválásom, mielőtt terhes lettem a másodikkal. Utána a szemöldököm csináltattam meg, majd lett még egy gyerek. Azóta összesen 14 van, szemöldököm, szemhéjam tetoválva van.

És 36 hetes terhes vagyok.

nov. 10. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!