Leendő anyaként nagyon bűntudatom van. Ezen hogy tudnék változtatni?
Ez előtt 2 évvel megcsináltattam a számat hyaluron savas töltéssel. Az okom annyi volt, hogy természetesen nagyon vékony volt a szám, annyira hogy konkrétan alig látszott. Kamaszként rúzsozni sem tudtam igazán ez miatt. Ne gondoljatok nagy kacsa szájra, azért annyira nem estem túlzásba. Annyira lett feltöltve hogy természetesnek hasson. Most hogy babát várok bűntudatom van ez miatt. Úgy érzem hogy így nem lennék jó anyaként. Nem is tudom megfogalmazni hogy mit gondolok, de zavar hogy anyaként van egy kis szájfeltöltésem. Mindenki elítéli az ilyen nőket.
Nektek mi a véleményetek? Köszönöm ha elolvastad
Hat nekem anyakent a mellem lesz megcsinaltatva es egy cseppet se erzek buntudatot emiatt :D
Szeretnenk meg gyermeket, igy ezzel egyelore varok, de mar egy terhesseg, hizas-fogyas-szoptatas alatt undorito lett a mellem. En ezzel nem szeretnek igy elni, hanyingerem van magamtol, meg fogom muttetni.
Attol meg, hogy anya vagy, szabad elned. Szabad olyan dolgokat csinalnod, amitol jobban erzed magad.
Nincs vege az eletednek, csak azert, mert gyereked szuletik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!