Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 órás repülőút 22 hetes...

2 órás repülőút 22 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Még szeptemberben lefoglaltunk egy 4 napos párizsi utat márciusra, ahová repülővel mennénk.

Mennyire megterhelő terhesen? Ha jól tudom, szabad repülni, ha az orvos nem tiltja, de erről majd mindenképp beszélek vele.

A napokban teszteltem pozitívat, remélem minden rendben lesz. 🙈

ma 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Most nyilván nem lehet ebből általánosítani, de nekem 22 hetesen még pocakom sem igazán volt. Egyik terhességemnél sem. Őszintén nem látom, hogy miben zavart volna egy 2 órás repülőút. A babára biztosan nincs káros hatással (én 14/15 hetes voltam a másodikkal, amikor mentünk Ciprusra nyaralni egy hétre, az is kb ilyen hosszú út, vagy talán kicsit hosszabb, de nyilván semmi gond nem volt). Ha esetleg úgy érzed, akkor majd kelj fel és sétálgass kicsit, nyilván ha megteheted a gépen, de amúgy szerintem nincs mitől félni.
ma 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
semennyire, menj nyugodtan, akár sokkal hosszabb útra is!
ma 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Igazad van, előre nem tudni, meg minden pocak más.

Sógornőm most 30 hetes, neki már 1-2 hónapja hatalmas a hasa.

ma 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet, a terhesseg nem betegseg.

A legtobb tarsasag altalaban a 30-32. hetig enged repulni, utana is csak azert nem , nehogy megszuljon a repulon.

Gondolj bele az USA ban pl. mekkora tavolsagok vannak, a belfoldi repulok olyanok mint .Mo-n a busz vagy vonat. Jol kineznenk ha a terheseket letiltanak rola.

ma 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!