Mennyi idő után mondtad, volna, hogy szó se lehet cseréről, ha kiderül, hogy elcserélték a gyereked a kórházban?(Elméleti hülye kérdés 😁)
Figyelt kérdés
Szóval nagyon ráérek és azon gondolkodtam, hogy lehet a gyerekem ennyire tökéletes. Innen jött, hogy mi lenne, ha kiderülne, nem is az enyém? (Nem derülhet, tuti, az enyém.) Gondolom, olyankor az ember mindkettőt akarná, mert van egy kötődés az addig nevelt felé, ugyanakkor ott van, hogy hagyjam másnál, akit 9 hónapig a szívem alatt hordtam? Persze, biztos így van ezzel a másik anyuka is. Tehát lehetetlen. Most nem a jogi szabályozás érdekel, hanem, hogy nálatok mikor volt olyan erős a kötődés, hogyha választani lehetne, azt mondtad volna, hogy nem érdekel, hogy nem ő vérszerinti, semmiért nem adnád?nov. 4. 16:11
11/12 anonim válasza:
De ilyenkor, hogyha csere van, és a másik szülőpár akarja a gyerekét, akkor jogi úton elviheti.
Szóval teljesen mindegy, hogy én, mint "anyuka" mit gondolok, mennyire szeretem a gyereket, vérségileg nincs hozzá közöm, és ha a másik fél bíróságra megy, ahol kiderül ők a biológiai szülők, akkor cs.szhetem.
Ha már elméleti kérdés.
12/12 A kérdező kommentje:
Oda is írtam, hogy nem a jogi rész érdekel. HA TE dönthetnél.
nov. 6. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!