40-50 feletti gyerektelenek, ti most hogy álltok ehhez a kérdéshez?
Bőven 50 felett vagyok, soha nem akartam gyereket, nem nekem való a családos élet. Sem a múltban, sem a jelenben nem volt olyan személy, akivel ezt el tudtam volna képzelni. A régi partnereim közül eszembe nem jutott volna bármelyiket is felkeresni, nem véletlenül lett vége. És nem, nem bántam meg, nem hiányzott és ma sem hiányzik a gyerek. Mellesleg agyamra mennek ezek a hülye kérdések.
N
50felettiek, hogy terveznének már családot?(Főleg nők, akik kb. 90%-ot kitesznek ebben a topicban.)
A többit meg végképp nem értem. Igen, vannak múltbeli szerelmeim és új nincs, akivel vállalnék. De hogy felkéresném a régit? Minek? Meg mi köze annak a gyerekemhez?
Amúgy már nem válaszolhatok a kérdésedre, mert 2 hónapja nem vagyok gyermektelen, de a többi stimmel. Szóval igen, gyereket terveztem, 40 alatt és fölött is, fölötte lett. Pasit jelenleg nem tervezek se régit, se újat 😂
16:56
Nem tartozom a kérdéses korosztályba, ezért nem is válaszoltam (eddig), de sose szerettem volna gyereket. Én a főoldalon láttam meg a kérdést, és érdekeltek a válaszok, azért vagyok ebben a topicban :)
Közel vagyok a 40hez. Már tizenéves kamaszkènt tudtam, hogy soha nem akarok gyereket, mert nem vágyom sem rá, sem a gyerekes életmódra. Ezen az se változtatott semmit, hogy szerelmes lettem, megállapodtam és megházasodtam, még a 20-as éveim közepén. A terhességtől, szüléstől is viszolygok.
Írni pedig oda írok ahova kedvem tartja, ahogy mindenki.
Gyerek nem vállalás kapcsán, már kb hetente van ilyen kérdés( azaz igény ilyen válaszokra). Nincs ok, amiért figyelmen kívül kellene hagyni, ha van érdeklődés, és releváns válaszokat tudnak adni az emberek, nem pedig kötekedni jönnek.
#4 unatkoznak. Ékes példája ennek az "ostoba nőket" lepontozó troll. Valami öröm,hobbi nekik is kell.
Van olyan is aztán, aki önigazolast keres,hogy jól döntött,"a gyerek csak szopás."
Lassan negyven leszek, a büdös életben nem akartam gyereket, miért változna meg?
Sőt: miért akarnék negyven FELETT szülni? Hogyne, nem ment el az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!