Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ossze fognak nőni? Tudnin fog...

123466 kérdése:

Ossze fognak nőni? Tudnin fognak egyitt jatszani?

Figyelt kérdés
Van egy 3 eves kislanyom aki decemberbe lesz 4 eves es van egy kisebbik lanyom aki most 3 honapos elmult vagyis mire 4 eves lesz a nagyobb a kisebb csak 5 honapos lesz. nehez igazabol mer a nagyobbik feltekeny dackorszakba van. De megoldom kisebb kor kulonbseget akartunk csak hat igy jott ossze. Remelem lesz mikor tudnak egyutt jatszani mert igy meg olyan soknak tunik ez a par ev koztuk
okt. 30. 23:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

4,5 év volt az öcsémmel és tudtunk együtt játszani.

Férjem és az öccse között még több, és ők is.

De pl. a férjem fiai között 4 év van, és ők sose játszottak úgy el maguktól együtt.

okt. 31. 00:11
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
A nővèrem ès èn köztem 5 èv van.Nem nagyon jàtszottunk sosem.A lànyaim,5 ès 2 èvesek,ő nagyon sokat jàtszanak együtt.
okt. 31. 03:48
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Köztünk 2.5 év van, nem tudtunk együtt játszani, mert mindig verekedés lett a vége. Testvérek, nem barátok, nem kell tudniuk együtt játszani!
okt. 31. 04:51
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Lányom és fiam között 3,5 év van, elválaszthatatlanok. Úgy kell szétszedni őket, hogy a nagy tanuljon is végre, ne csak játszanak, ő most 9, a kicsi 5. Kb. A kicsi 1 éves korától játszanak.
okt. 31. 06:17
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

nem biztos. lehet soha nem fognak eljátszani egymásal.

nem lehet megmondani.

okt. 31. 06:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Köztem meg az öcsém között 5 év volt mégis össze voltunk nőve és nagyon jó volt a kapcsolatunk, annak ellenére is, hogy egészen más temperamentumu emberek voltunk mindig is.Őszintén szólva mindig röhögök mikor valaki azt fejtegeti, hogy mert a testvérek nem kell, hogy szeressék egymást. Egy két szélsőséges családi állapotot leszámítva a szülő felelőssége, hogy a gyerekeit egymás szeretetére és megbecsülésére nevelje. Nem behódolni kell a másiknak, de akárhogy nézzük a legszorosabb kötelék amibe a gyerekek nap, mint nap vannak és nagyon gáz szülőnek kell lenni ahhoz, hogy ne alakuljon ki normális kapcsolat a gyerekek között.
okt. 31. 07:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a korkülönbség. A pici 3 hónapos volt, amikor a nagy a 4-et töltötte. A kisebb most 15 hónapos, a nagy meg ugye most lett 5 éves, néha már valami alakul. Kergetőzni szoktak, birkózni, meg együtt bohóckodni. Gondolom azért ha a pici is megtanul rendesen beszélni, akkor alakul még a dolog, de látva őket én nagyon reménykedem.
okt. 31. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
#6 azért ez nagyon sokban függ a gyerekektől is. Remélem, hogy nálunk még változni fog, de a 4 és 2 éves lányaim még nem igazán játszanak el egymással. Pedig papíron már lehetne, de a 4 éves nagyon elutasító a húgával szemben. Ha a kicsi játéknak is fogja fel, amit csinál vele, az igazából szándékos gonoszkodás és bántás, aminek a vége sírás lesz egyik vagy mindkét fél részéről. Szülőként ezzel nagyon nehéz mit kezdeni, mert amellett, hogy egyformán kezelem a gyerekeket, nincs kivételezés, mindkettőt nagyon szeretem, van külön töltött ideje mindkettőnek, nem sok mindent tudok csinálni, ami az ő kapcsolatukat erősíti. Erőltetni nem lehet, hogy jól eljátszanak együtt, és hiába ülök le velük valamit játszani, nagyjából csak annyit érek el vele, hogy én kapok agyvérzést, ők meg pár véraláfutást a szemük alá meg néhány csomó hajszálat a kezükbe. Lehet, hogy gáz szülő vagyok, de ha ez így marad, akkor nem tudom, hogy lehetne nem-gáz szülőnek lenni :D Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a testvérek szeressék egymást, támogassák egymást majd a későbbi életük folyamán is, hogy ott legyenek egymásnak, amikor mi már nem vagyunk, de ezt erőszakkal nem lehet elérni. Csak reménykedni lehet benne, hogy idővel jobb lesz.
okt. 31. 10:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Köztem és a húgom között pont ennyi a korkülönbséget, mint a te gyerekeid között. Tudtunk együtt játszani, sőt a húgom nem is tudott egyedül játszani, azt szokta meg kicsi kora óta, hogy én ott vagyok.

Szerintem igazán összenőni tini korunkban nőttünk össze (amikor a húgom 11-12 éves lett), onnantól hasonló volt az érdeklődési körünk, ugyanolyan zenéket hallgattunk, egymás között cserélgettük a ruháinkat. Szóval olyan tipikus tini lány testvér pár.

(Természetesen volt, hogy téptük egymást, volt hogy gyűlöltük egymást, 2 órával később meg együtt simseztünk..)

okt. 31. 12:45
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
4 év van a gyerekeim között. Tudnak együtt játszani, pedig fiú-lány páros ráadásul. Nem fogok hazudni, olyan is van, hogy ölik egymást, de szerencsére azért többször játszanak cukin, békében. 8 és 4 évesek most, nyilván a nagyfiamnak valamennyire azért le kell "ereszkednie" a kicsi szintjére ha játszanak, pl bújócskánál úgy tesz, mintha hű de nehezen találná meg, pedig végig tudja, hogy hol van, vagy pl hagyja nyerni ha versenyt futnak, ilyesmik. De ő nagyon érett ilyen szempontból, igazi nagytesó-típus.
okt. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!