Sportot , hobbit hogy csináljátok a család mellett ?
Semmi hobbim nincs jelenleg, ahol lakunk ott meg barátaim sincsenek.
5 kor érek haza a munkából és utána otthon vagyok, hétvégen csak otthon ülök.
Feleségem nem dolgozik, otthon van a gyerekkel. Ő minden nap elmegy gyalogolni a gyerekkel, leviszi a parkba és otthon tornázik a tv előtt.
Ha én elmennék kondiba akkor sérelmezné hogy nem segítek neki a gyerekkel mert nem elég hogy 5 kor érek haza, utána mennék kondiba 1-1,5 órára és addig ő van a gyerekkel egyedül.
Ha otthon vagyok akkor foglalkozok vele, esténként én kelek fel hozza ha pisilni kell neki,stb
"Ő minden nap elmegy gyalogolni a gyerekkel"
Ez aztán a sport, a hobbi. :D
Te is az a tipus lehetsz aki azt gondolja anyuka” csak” otthon van a gyerekkel.
Ez egy ilyen időszak, a gyerekvallalas főleg az első pàr èv igen àldozatokkal jàr. Az hogy dolgozol termèszetes dolog nem extra a rèszedről gondolom ha nem lenne csaladod is dolgoznàl. Hogy jàtszol törődsz foglalkozok a sajat gyerekeddel az sem, hisz a tied is. Lehet kompromisszot kötni,
ami mindkettőtöknek jó.
Te vagy valami troll kamukérdező vagy , vagy egy jó nagy paraszt.
Szerinted 0-24ben gondoskodni egy gyerek minden nyűgjéről,bajáról, hisztijéről, ellátni, és házimunkát megcsinálni annyit jelent, hogy a feleséged " nem dolgozik" ?
A gyerek közös meló, neked nem csak segíteni kellene, hanem kivenni a részed.
18#
Igen termèszetesen csak ugyanazok válaszolnak minden kèrdèsnèl. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!