Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sportot , hobbit hogy csináljá...

Sportot , hobbit hogy csináljátok a család mellett ?

Figyelt kérdés

Semmi hobbim nincs jelenleg, ahol lakunk ott meg barátaim sincsenek.

5 kor érek haza a munkából és utána otthon vagyok, hétvégen csak otthon ülök.

Feleségem nem dolgozik, otthon van a gyerekkel. Ő minden nap elmegy gyalogolni a gyerekkel, leviszi a parkba és otthon tornázik a tv előtt.

Ha én elmennék kondiba akkor sérelmezné hogy nem segítek neki a gyerekkel mert nem elég hogy 5 kor érek haza, utána mennék kondiba 1-1,5 órára és addig ő van a gyerekkel egyedül.

Ha otthon vagyok akkor foglalkozok vele, esténként én kelek fel hozza ha pisilni kell neki,stb

okt. 30. 11:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

Tornazz te is a tévé előtt

Gondolom a feleséged sem jár el sehova otthonról.

Ne sajnald már tőle, hogy sétálni jár a gyerekkel.

okt. 30. 11:27
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Szóval a nejednek az a hobbi, hogy a gyerekkel együtt sétál, játszóterezik, otthon tornázik?

Kisgyerekes anyaként tudom, ez mekkora kikapcsolódás...

Ok, járj el te kondizni, de a feleségednek is legyen olyan kikapcsolódása, ami gyerek nélkül, és lehetőleg házon kívül van. Ez így fair.

okt. 30. 11:32
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom tőle. A napi sétát akkor ejti meg mikor én dolgozom. Én viszont munka közben nem tudok edzeni. Csak munka után és hétvégén tudnék menni. Inkább ő sajnálná ezt tőlem mert kell neki egy kis pihenés hogy ne logjon rajta annyit a gyerek egész nap.
okt. 30. 11:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudsz otthon a tv előtt tornàzni.

Hétvégén még vidd te a gyereket a parkba, ő is nyugodtabban főz takarít ha nincs senki làbalatt

okt. 30. 11:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"A napi sétát akkor ejti meg mikor én dolgozom."

Gyerekkel sétálni egy fokkal jobb, mint egész nap odabent lenni vele, mert mégis friss levegőn van az ember, de hogy ez egyenértékű lenne egy önálló kikapcsolódással... hát nagyon nem. Ott pláne folyamatosan figyelni kell. A gyerek egy pillanatra meg nem áll, veszélyérzete sincs.

okt. 30. 11:40
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

És esetleg mi lenne ha hétvégén együtt jarnatok sétálni, játszótérre stb?

Esetleg erre nem gondoltál?

Bírom az ilyen embereket

Anya otthon szív a gyerekkel, megcsinal mindent, erre jon apa aki panaszkodik, hogy jaaaaj nincs szabadidőm, meg felkelek a gyerekhez este ha pisilnie kell

Helyes, kelj fel hozzá

Az én férjem is azt hitte hű de marha jó itthon nekem.

Aztán egy kis iskolassal és egy újszülöttel lebetegedtem, egy hétig azt sem tudtam hol vagyok.

A férjem sírva kért bocsánatot, hogy nem úgy gondolta.

Intézte a kisbabát, hordta a lányt iskolába, takarított, főzött, pelenkazott.

Szerintem próbáld ki és aztán nyavajogj, hogy mennyire jó a feleségednek neked meg milyen szar.

okt. 30. 12:06
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha a gyerekkel való sétát egy kalap alá veszed a kondival, akkor nagyon el vagy tévedve. Nem ugyanaz, mert az nem mondható sportnak sem meg hobbinak sem.

Beszéljétek meg, hogy egy héten hány alkalom fér bele hogy sportolhass, ha a tv előtti torna nem felel meg nekted, de szerintem ez úgy megfelelő, hogy akkor a feleségednek is járjon kikapcsolódás, vagy sport amit igényel. Elmegy otthonról fut, vagy amit akar. Így korrekt, hogy mindketőtöknek lesz kis én idő a másik meg a gyerekkel van.

okt. 30. 12:11
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Téged mi tart vissza attól, hogy amikor hazaérsz melóból, akkor elmenj a gyerekkel sétálni, vagy videóra tornázz a család mellett, esetleg beszerezz pár kondi cuccot és otthon nyomasd, amíg pici a gyerek?

Nem akkora felüdülés ám pici gyerekkel/gyerekekkel sétálni, vagy ácsorogni a játszótéren nap mint nap és pláne nem olyan tempóban mész, ahogy akarsz. A tornát meg hát... hagyjuk is. :D De ha szerinted ez neki kielégíti a hobbi és sport kategóriát, akkor vagy nagyon el vagy tájolva és te sosem próbáltál ilyesmit gyerekkel, vagy kifogtad azt az ezerből egyet, akiért összeteheted a két kezed. :D

okt. 30. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki és neked is jár olyan kikapcsolódás, ami gyerek nélkül történik. Oké, hogy te szívesen járnál kondizni, evvel nincs is semmi. De akkor ő neki is legyen olyan hobbija, amikor olyan hobbit űz, ami nem a gyerek mellett van. Akkor te mehetsz sétálni.
okt. 30. 13:14
 10/20 anonim ***** válasza:

Ferjem heti egyszer eljar kondizni, en nem, mert en meg szoktam futni babakocsival (azt nem tudom mi lesz velem, ha mar nem lesz babakocsis a gyerek 🙈🙈).

Es azert csak ennyiszer megy el, mert egyszeruen nem latna akkor a gyereket, hiszen ha munka utan elmegy edzeni+ utazas, mire hazaer, addigra a kisfiam mar alszik. Most ezt heti 3-4 nap, mint elotte, nem lehet mar megtenni. Nekem is kell szunet, reggeltol estig nem birnam segitseg nelkul. Illetve nyilvan birnam, ha muszaj lenne, de nem muszaj, akkor minek szivassuk egymast.

Es ha ezen felul meg en is eljarnek edzeni, akkor harmasban sose lennenk kb hetkoznap, mert valakinek vigyaznia kell a 1,5 evesre 🤷‍♀️

De a ferjemnek is hianyzik szerencsere a kisfiunk, szeretne o is talalkozni vele lefekves elott, szoval igy csak heti egyszer megy el, most. Majd ha nagyobb lesz, biztosan mashogy lesz.

De mozogni szoktunk amugy, megyunk jatszoterre, kirandulni, mindenfele. Es a 10,5 kilos gyerek emelgetese, cipelese se rossz edzesnek 🤣🤣

okt. 30. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!