Mennyi idő után szülnétek egy kapcsolatba?
Ha megismerkedtek valakivel, mennyi időnek kell eltelnie, hogy bízzatok/szeressétek annyira,hogy merjétek bevállalni?
Anyagi függetlenség mellett!
A kérdésem alaptalan, teljes fikció. Ezen gondolkodtam ma, miközben rengetek fiatal anyukát láttam...
5 év után szültem.
Sztm 3 év együttélés minimum kell.
Ez sok mindentől függ. Hány éves az ember. Mert ha valaki pl, már 35 felett van és akar gyereket, az nem várhat.
Mi 2 év után döntöttünk, hogy gyereket akarunk, akkor voltam 25 éves.
Házasságot nem akartunk, mert azon semmi nem múlik.
5 èv után szültem.
Azért minimum 3 - 4 év kell hogy elmuljon a rózsaszín kod, tisztán láss, megismerjetek egymást.
9 hónap tuti kell.😁 Kivéve, ha koraszülött.
Én amúgy kapcsolat nélkül szültem. Többet nem valószínű, hogy fogok, szóval fogalmam sincs, de jobban meggondolnám, mint kapcsolat nélkül, az biztos. Nem mindegy, milyen ember marad a nyakamon, meg a gyerekemén. Ha én meg is szabadulok tőle, a gyerekemnek az apja marad és még úgy is nagy jelentősége van, hogy milyen ember, ha az extrém példáktól eltekintünk. Pl., hogy bűnöző/alkoholista/drogos/
agresszív stb. Meg mondjuk az se mindegy, hogy ki az. Ha egy 30 éve ismert gyerekkori barát, akkor nyilván nem várnék annyit, mintha egy friss netes ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!