Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő után szülnétek egy...

Mennyi idő után szülnétek egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Ha megismerkedtek valakivel, mennyi időnek kell eltelnie, hogy bízzatok/szeressétek annyira,hogy merjétek bevállalni?

Anyagi függetlenség mellett!

A kérdésem alaptalan, teljes fikció. Ezen gondolkodtam ma, miközben rengetek fiatal anyukát láttam...

okt. 17. 22:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem szülnék.
okt. 17. 22:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

5 év után szültem.

Sztm 3 év együttélés minimum kell.

okt. 17. 22:39
 3/23 anonim ***** válasza:
44%
Kapcsolatba' soha. Házasságban szültem.
okt. 17. 22:43
 4/23 anonim ***** válasza:
60%
Csakis házasságban, az pedig minimum 3 év után.
okt. 17. 22:53
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
Soha. Nem bizalom kérdése ez. Van aki utalja a kisgyerekeket barmilyenek is. Minden kapcsolat tonkremegy a gyerekek miatt foleg ha idegbeteg flusztraltak toluk a szulok. Nem erdemes tonkretenni .
okt. 17. 22:56
 6/23 anonim ***** válasza:
42%

Ez sok mindentől függ. Hány éves az ember. Mert ha valaki pl, már 35 felett van és akar gyereket, az nem várhat.

Mi 2 év után döntöttünk, hogy gyereket akarunk, akkor voltam 25 éves.

Házasságot nem akartunk, mert azon semmi nem múlik.

okt. 17. 23:07
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha akkor sikerült volna a baba, mikor először akartuk, akkor a kapcsolatunk 5. évében estem volna teherbe, ekkor durván 1 éve voltunk házasok. 26 voltam.
okt. 17. 23:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
6 év után szültem. 5 éve laktunk együtt.
okt. 17. 23:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

5 èv után szültem.

Azért minimum 3 - 4 év kell hogy elmuljon a rózsaszín kod, tisztán láss, megismerjetek egymást.

okt. 17. 23:34
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

9 hónap tuti kell.😁 Kivéve, ha koraszülött.

Én amúgy kapcsolat nélkül szültem. Többet nem valószínű, hogy fogok, szóval fogalmam sincs, de jobban meggondolnám, mint kapcsolat nélkül, az biztos. Nem mindegy, milyen ember marad a nyakamon, meg a gyerekemén. Ha én meg is szabadulok tőle, a gyerekemnek az apja marad és még úgy is nagy jelentősége van, hogy milyen ember, ha az extrém példáktól eltekintünk. Pl., hogy bűnöző/alkoholista/drogos/

agresszív stb. Meg mondjuk az se mindegy, hogy ki az. Ha egy 30 éve ismert gyerekkori barát, akkor nyilván nem várnék annyit, mintha egy friss netes ismeretség.

okt. 18. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!