Kapuzárási pánik lenne? Vagy valós vágy, ami egyszer majd elmúlik?
Az, hogy más mit gondol huszadrangú.
Ha szeretnétek újra babázni, akkor mások véleménye miatt nem fogtok mert azt gondolják majd biztos becsúszott? Házasságban éltek van már egy gyereketek. Ez nem becsúszás.
Nem ti lesztek az elsők, ahol nagyobb a korkülönbség.
Nálam is van ilyen,igaz, még "csak" 36 vagyok. Az én lányom két és fél éves,még bőven a nehéz része van,egyelőre kicsit se könnyebb,csak máshogy nehéz mint az újszülött korban. Igaza van a hatosnak,ennek reális döntésnek,nem érzelmekre alapozottnak kell lennie. Jobb napjaimon engem is előnyének a hormonok,hogy de jó lenne még egy,aztan pár óra múlva meg mikor a 1746579 hiszti jön aznap be akarok jelentkezni elköttetni magam.
A pszichológus se rossz ötlet. A lényeg,hogy nem szabad az érzelmekre hallgatni,szerintem. Az érzelem szükséges,de messze nem elégséges feltétel.
A másik meg hogy legalábbis én,érzem a kort,tíz éve sokkal több energiám voltam,int most. Biztos közrejátszik,hogy baromi szar alvó a gyerekem,a mai napig nem volt átaludta éjszakám,de úgy érzem,közel a negyvenhez én meg egyszer nemcsak agyilag,de testileg se bírnám ujracsinalni
Nagyon sok nő 35 környékén szül. Van aki kis korkülönbséget tervez a két gyerek között így van köztük 12-14 hónap. Arra is azt hihetné az ember, bogy besikerült, de nem, sokan így terveznek. Nincs ezzel semmi baj. Ha valaki azt mondja, hogy becsúszott, akkor kijavítod, hogy így terveztétek aztán annyi.
Viszont beszéld át a pároddal, hogy ő mit is szeretne. Újrakezdené e a kisgyerekes létet, mert nem könnyű az első pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!