Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kapuzárási pánik lenne? Vagy...

Kapuzárási pánik lenne? Vagy valós vágy, ami egyszer majd elmúlik?

Figyelt kérdés
Férjem 41, én 39 éves. Van egy 8 éves gyerekünk. Egy gyerekre rendezkedtünk be, egész életemben azt hangoztattam, nekem egy gyerekem lesz. És most, hogy lassan már ugye nincs is opció, elkezdtem vágyni még egyre. Tiszta hülye vagyok, nem is értem magam. Csak arra gondolok, hogy én mégis 2 gyerekes anyuka akarok lenni, és ez hiányzik az életemből. Az első pár hónapban azt hittem, ez csak hirtelen fellángolás és elmúlik ha lógikusan átgondolom. De sajnos nem. Férjem 2 gyerekre vágyott úgy igazán, de megállapodtunk korábban, hogy egy lesz. Mindketten tudjuk, azért egy gyerekkel egyszerűbb az élet ebben a mai világban. Érintőlegesen emlegettük nemrég, milyen jó lett volna neki tesó, de ezt is úgy múlt időben. Szóval egy kicsit most így össze vagyok zavarodva, jól esne pár válasz, csak úgy szimplán vélemény.
okt. 16. 08:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

"Férjem 2 gyerekre vágyott"

Még fog nyugtatni hogy ő már teljesítette a célértéket, csak neked nem szólt erről.. 😊

nov. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!