Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől féltél legjobban gyerekv...

Mitől féltél legjobban gyerekvállalás előtt? Beigazolódott a félelmed?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmitől, nagyon boldog babavárásom volt, valahogy nyugodt voltam, pedig végig dolgoztam, költöztünk szülés előtt.
2010. nov. 6. 20:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ezeket olvasni! :) Köszönöm!

Én amikor még csak terveztük a babát attól féltem, hogy nehezen jön össze. Első próbálkozós hónapunk után kétcsíkosat pisiltem :) Aztán érdekes, de én nem féltem hogy bármi probléma lehet. A szüléstől sem. Végül császáros lettem, miután 12 napot túlhordtam nem volt tovább, megindították, de ez a része nem ment olyan zökkenőmentesen mint a csodás várandós 9 hónap.Féltem hogy nem tudom majd szoptatni. Szerencsére ez sem így lett, 5 hónapos és még csak tejezünk :)

Most épp a hozzátáplálástól félek kicsit :) így csatlakozok a 17:57-es válaszolóhoz én is már csak ilyen vagyok :)

Nagyon köszi mégegyszer!!!

2010. nov. 6. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindentől és minden be is igazolódott.

Féltem, hogy nem esek teherbe: 2 évig vártunk rá és orvosi segítség kellett.

Féltem, hogy nehéz szülés lesz: az is volt, gond volt a babával és a méhlepény sem vált le, meg is műtöttek szülés után.

Féltem, hogy nem tudom szoptatni: nem is tudtam...3 hónapig kínlódtunk.

Féltem, hogy nem lesz egészséges, lesz valami visszamaradó baja: lett is...

A következő terhességem alatt én leszek a legnyugodtabb kismama a világon, ezt ígértem meg magamnak. :)

2010. nov. 6. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!