Hány éves kortól lehet egyedül otthon hagyni 1-2 órára egy gyereket?
Figyelt kérdés
okt. 6. 16:00
1/8 anonim válasza:
Én 10 éves korától hagyom néha 1-1,5 órára amíg a testvérét elviszem edzésre
3/8 anonim válasza:
Én is 10 éves korától hagytam itthon 1-1 órákra először
4/8 anonim válasza:
Kb 7 èves koràtól időnkènt maradt otthon egyedül 1-1 òràra. Kapu zàrva, hàz ajtaja nyitva, szomszédokat ismeri.
5/8 anonim válasza:
Lányom tíz éves, mivel egyedül jár iskolába, egyedül buszozik, már simán otthon hagyom őt arra az 1 órára
Többre még nem volt szükség.
6/8 anonim válasza:
11 lesz decemberben, szept kozepen mar itthon maradt egyedul kb 9-14 ig. A takonykorral,ferjem.keson indul en koran erkezek. Fekudt es tv t nezett, aludt, mobilozott. A szomszed neha ranezett ,kaját is hozott neki,de en is hagytam,megmikrozta. Ezentul igy lesz,nem ulunk mar ekkora gyerek mellett itthon takonnyal,hiszen akkora magas is mar mint en. Nem ovodas. Hanyossal nem hagynam itt, de nathaval siman. Reggel kapott nurofent, az is boven kitart 5 orat mar. Epp eleg az öcsivel 2 hetente tp re jönnöm az oviból...
7/8 anonim válasza:
9 éves, 30-40 percre mentem már el. Korábban nem jutott eszembe.
8/8 anonim válasza:
A legnagyobb 7 évesen. Sajnos a munkám miatt egyedül kellett elindulnia iskolába és haza is jönnie. 1 utcára volt az iskola, viszont én másfél órára jártam dolgozni, nem tudtam beadni 6ra mint oviban, az iskola 7-kor nyitott.
A kisebbik meg... 8 de akkor már a nővérével járt.
Most 14 és 10 évesek múltak, elég önállóak. Persze a 3 éves öccsüket még nem bíznám rájuk, majd ha ő is iskolás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!