Hány éves kortól hagynátok egyedül a gyereketeket 50 centis medencében a strandon?
Jelenleg több 4-6 éves gyerek is úszkàl bent, úgy, hogy a szüleik a másik medencében hűsölnek.
A gyerekek egymást nyomják le a víz alá, a gyerekemet meg másik kicsiket matraccal üldözik és ütik el. Én simán rájuk szólok, de ha valamelyik nem bír felkelni vagy elkezd fúldokolni, azt is majd tőlem várják el, hogy mentsem? Nyilván megtenném, de nekem eszem ágában sem lenne ilyen kis gyereket egyedül hagyni a vízben...
Itthon 75 cm a víz a medencében. Ami valljuk be,nem egy mély medence. A kislanyom 8,5 éves, de nem hagytam kint, ott ültem az árnyékba,szemmel tartottam.
Nekem mumus a medence,strand,víz.😅 Gyerekek imádják, sokat járunk! Itthon is ha tehetnék reggeltől estig a vízben lennének, de nekem mumus. Hamar megvan a baj! Akár ilyen kicsi vízben is, főleg ha egymást nyomkodják le..😒
Én 8-10 évesen már tuti egyedül voltam a gyerekmedencében.
Volt úszómester külön arra a medencére, aki folyamatosan figyelt, ez a feladata.
Nyilván arra nem, hogy ne bántsa az egyik gyerek a másikat, de arra igen, hogy mindenki mindent rendeltetésszerű használjon és senki se fulladjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!