Van még itt olyan, aki megbánta hogy gyerekkel vidékre költözött?
Megyeszékhelyen éltünk mindig is, az esküvőnk után egy kisebb településen vettünk házat az anyagiak miatt, ami a várostól kb 20 km-re van. Amíg mindketten bejártunk dolgozni, nem volt gond, de mióta én itthon vagyok a gyerekkel, egyre jobban utálok itt élni. Semmi programlehetőség nincs, főleg rossz időben, a játszótér mindig üres, amikor benn vagyunk a városban anyukáméknál, sokkal tartalmasabban telnek a napjaink. Az udvar is csak nyáron jó, az év nagy részében ki se megyünk. Jó hogy nagyobb terünk van, de ezen kívül nem tudom miért vágytunk családi házra. Később is csak a macera lesz, hogy minden nap bejárni, hozni-vinni a gyereket minden programra, mert itt semmi nincs.
Bánta meg itt már más is a vidékre költözést gyerekkel?
Tősgyökeres budapestiként eszembe sem jut innen elköltözni. Lehet, hogy csak panel jut a 3 gyerekemre de minden itt van a "szánkban". Rengeteg programlehetőség, barátok stb van élet.
Nekem egyedül nem hiányzik a kerttel való meló, van nekem elég dolgom egyedül a 3 gyerekkel munka mellett segítség nélkül. Plusz kocsi nélkül meghaltál kb nekem nincs jogsim. Egyszer szüleimmel régen Kiskunlacházára költöztünk kb 2 évre, ha bedöglött a kocsi, senki nem ment sehova, se ők dolgozni, se mi iskolába. Aztán természetesen visszaköltöztünk Pestre. Nem jött be.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok betegségem van, bármi komoly bajom van, mit csinálok kocsi nélkül? Mire kiér bármi ügyelet stb ott halok meg.
Ja és amit még nagyon utálok, hogy mindenkinek illik köszönni. Meg csak úgy beállítanak hívatlanul. Még a gondolattól is rosszul vagyok, hogy jönnek át traccspartizni szomszédok... Én nagyon introvertált vagyok, ezt nem bírom elviselni. Egy találkozást is hetekig tervezek és rákészülök.
Szóval piros nagybetűs NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!