Hazavittétek a placentát?
Láttam egy videót hogy hazavitték , és utána otthon elásták és fát ültettek rá.
Szólni kell külön a kórházban ha haza akarjuk hozni?
3-as :DD A lepontozásból ítélve nem mindenki értette, de nekem made my day :D
Kiadják, ha kéred, Kérdező, de szólj előre, illetve érdeklődj a kórházadnál korábban, ha ez fontos neked. Én láttam a második gyereknél. Most is hányingerem lesz, ha eszembe jut. De tudom, hogy van, ahol hagyomány elásni, én személy szerint örültem, hogy nem kell vele foglalkoznom. Egyébként, ha nagyon erős vérzés lép fel a szülés után közvetlenül, akkor egy darab elrágcsálása a placentából fokozza az oxitocintermelést, és segíti a vérzés csillapítását és a méh összehúzódását, a mesterséges oxitocin mellékhatásai nélkül. Habár én biztos behánynék tőle, de akkor is van azért, amire kifejezetten jó, és van alapja ennek, hogy elfogyasztanak belőle egy darabot (de nyersen kell). Egészségünkre! :D
Azert eszik meg, mert a nyomaikat el kell tuntetniuk az eletben maradashoz.
Semmilyen pozitiv hatasa nincs a placenta elfogyasztasanak, az egy elhalt szerv, amint kikerul beloled.
Minden mas csak ilyen varosi legenda vagy nem tom milyen hagyomany.
Nem, meg sem fordult volna a fejemben! Nem is hallottam még ilyesmiről! Nem tudom mi a kórházi protokoll ilyen esetben, méhlepényt kiadhatják-e. Megnézni megnéztem volna de sajnos még a kisfiam se láthattam akkor, mert oxigenhiany gyanújával született korababaként, elvitték inkubátorba. Állítólag rossz állapotban volt a lepény, sorvadt volt, összement, nem látta már el a feladatát.
A köldökcsonk leszorítót és a karszalagot kérés nélkül is megkaptam a kisfiam születése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!