Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazavittétek a placentát?

Hazavittétek a placentát?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót hogy hazavitték , és utána otthon elásták és fát ültettek rá.

Szólni kell külön a kórházban ha haza akarjuk hozni?

okt. 3. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Eszem ágában sem volt hazavinni.
okt. 3. 20:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, nem adják ki. Tőlem meg sem kérdezték (mástól sem), hogy kell-e esetleg.
okt. 3. 20:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van, de nem kérdezte senki, őszintén, én nem is láttam a placentát egyiknél sem.
okt. 3. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13!

Jó neked! 😀

Nekem megmutatták (miután kicincálták belőlem kézzel), hogy hol nem ép a széle, miért kell a küret... hát, örülök, hogy nincsenek vele rémálmaim 🙃

Eszembe sem jutott volna hazahozni, bár gondolom olyenkor úgyis kell szövettan.

okt. 3. 21:07
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen hülyeséget is régen olvastam 😂 senki nem kérdezett tőlem ilyet, de szerintem igencsak el is kerekedett volna a szemem :D
okt. 3. 21:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Soten tőlem is megkérdezték, hogy kérem - e, én úgy tudom, hogy mindenhol kiadják, ha kéred. Vagy hát ki kéne adniuk, aztán a hozzáállást az nem tudom milyen, de sok olyat hallottam, aki hazavitte, és még egyet sem, akinek nem adták oda. Magyarországon.
okt. 3. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

Mayim Bialikról (Agymenőkből az Amy) hallottam, hogy ő megette a gyerekei születése után a placentát. 🤮

A faültetésről is hallottam, de az ilyen szimbolikus rituálékban én nem hiszek, így fel sem merült ez bennen.

okt. 3. 23:27
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon undoríto.Ezt is valami elmeroggyant talàlta ki.
okt. 4. 06:42
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
Persze. Itthon bekereteztem és kitettem a hálószoba falára.
okt. 4. 10:30
 20/26 anonim ***** válasza:
55%

En nem tartom undoritonak, szimplan csak en nem lennek kepes nezegetni, meg foglalkozni vele, mert egyszeruen nem. Megenni vagy porra zuzni es kapszulaban bevenni meg kifejezetten ertelmetlen, mert semmilyen plusz tapanyagot nem lehet belole bevinni, ezt mar bebizonyitottak.

Viszont lehet egy spiritualis jelentosege, ha valaki hazaviszi es mittudomen, ultet ra egy fat. Ha valakinek ez segit, akar lezarni egy terhesseget vagy csak emlekezni ra, ha majd ranezel a fara, miert ne? 🤷‍♀️

Nem vagyunk egyformak, nem kell ezert masokat lenezni. En se csinalom, de nem tartom gusztustalannak, ha valaki igen.

okt. 4. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!