Nem tudom beadni neki a gyógyszert. Mit csináljak?
Be kell venni és kész.
Mehet itt a lepontozas, meg miegymás, ha gyógyszert kell bevenni, nincs mese, ha akarja ha nem be kell venni.
Próbáld valami edesbe beletenni, ha nem hajlandó így sem, erővel muszáj lesz.
A gyogyszerbevetel nem kívánságműsor.
Annak aki szerint kényszerrel kell beadni, annak mondom, hogy tök felesleges, mert kiöklendezi, ez tuti.
Btw hogy sikerült beadni? Gondolom túl vagytok rajta.
Nem, mert úgy kell, mint a kutyáknál, száj összeszorít.
Akinek együttműködő gyereke van, úgysem érti. Én is raktam mindenhova, ígértem mindent. Nem. Mutattam képeket mi lesz vele. Nem.
A gyereket a józan ész 6-7 körül kezdi irányítani, előtte ösztön meg érzelmek vannak, a gyógyszer meg keserű. Én büntetést is belengettem, majd mivel nem hatott, lefogtam, mint orrszívásnál, hátrafekszik, fej a combjaid közé és hátra. Ha becsukod a száját nem fog félremenni, hátra kell fecskendezni. Az enyém így is volt mondjuk, hogy kiöklendezte utána/kihányta, de nem lehetett szórakozni, akkor ment a lázcsillapító kúpban, nagyon magas láza volt. De volt antibiotikum is, amit muszáj volt meg más gyógyszer is.
A sziruposokat most sem szereti és 10 évesen is harc van(legalábbis előtte egy fél órás műsor), nem sikerült eljutnia a tudatáig, hogy úgyis lefogom, nem tanulta meg az évek alatti jópár alkalomból.
Kb 2 éve tud tablettát lenyelni, azzal is mekkora harcok mentek, mert “nem finom”, és mert nem ment sokáig a lenyelés hátrahajtott fejjel sem milliméteres darabokkal, nem ment kenyérbe/ételbe rakva, de kenyérgalacsinokba csomagolva a milliméteres darabkát.
Aztán egyszercsak le tudta nyelni, nem tudom hogyan, de szirupért harc maradt. Nemrég kellett valamj csillapítót adnom így a kórházban, visszajött egyből, sugárban lehányt messziről, eddig csak filmen láttam ilyet. Harc árán fél deci kesernyés lötyi..
Namindegy. Akinek nem ilyen gyereke van, úgysem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!