Ma vagyok ET+9 napon és megjött a menstruációm. Most mit csináljak?
Elég érdekes hozzáállás a klinika részéről.
Egyáltalán biztos, hogy megjött és nem másmilyen vérzés?
Én nézetnék egy hcg-t magánban. Nekem ET+9. napon már kimutatta, 3 napos embrióval.
elég erős, még lehet erősebb is mint a menzeszem szokott :(
Még a normál menzeszemnek sem lett volna itt az ideje. Nagyon el vagyok keseredve. Eddig a progi abbahagyás után jelentkezett csak, ET+ 14-15 körül.
Tanácstalan vagyok most is, szurizzak vagy ne. Lemondjam e a vérvétel időpontot vagy ne.
Szia!Vérvétel időpontot semmiképp ne mond le.Elhiszem hogy elkeseredtél és nagyon sajnálom!Én is lombikos vagyok és megértem mit érzel mondjuk nekem ilyen még sosem volt hogy ET+9.napon megjöjjön a vérzésem.
Milyen szurid van?Progeszteron gondolom.Szerintem folytasd a vérvételig de holnap mondjuk már úgyis tudsz az orvosoddal beszélni és majd ő megmondja mi legyen.Remélem sikerült a vérzéstől függetlenül bár kicsi az esély.....
Minden jót!Ha szeretnéd írd meg mi lett.
Progreszteron és vérhigító. A vérhigítót most nem szúrom csak a prolutexet.
Nem mondom le, bár egyértelmű sajnos így már.
Köszönöm, jól esik, hogy tanácsaitokkal próbáltok segíteni.
Az orvossal nem, csak a klinikával.
Mivel nem értem el őket, írtam emailt is. Aztán később sikerült az intézetet is elérni, azt mondták ha nagyon vérzek mondjam le a vérvételt és hagyjam abba a progi pótlást, majd a 14.nap csináljak tesztet, azzal telefonáljak.
Aztán rá pár órára válaszoltak az emailre is, ott azt írták folytassam a progreszteron készítmények használatát a vérvételig, mert csak az után lehet biztos eredményt mondani...
Szerintem folytasd mert ártani nem ártassz vele.1 napon nem múlik már semmi.Menj el a vérvételre is.Én legalábbis biztos így csinálnám.
Aztán meg lesz még aznap az eredmény és akkor leállsz a gyógyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!