Ma vagyok ET+9 napon és megjött a menstruációm. Most mit csináljak?
Köszönöm a tanácsot :)
Igen erre jutottam én is.. Megyek holnap reggel
Sajnos nem sikerült. Viszont azóta is vérzek. 30.-a óta,aznap még minimális volt, aztán egyre erősebb, 2.-án már erős menzes szerű. Ez a 6.nap és nem úgy tűnik mintha múlna. Átlag 3 nap szokott lenni.
Hívtam az intézetet, ők kapcsolták a dokit, aki meg nem vette fel...
Mi lett a vérvétel eredménye?Volt egyáltalán hcg a véredben?
Két lehetőség van:1.Bekavart a hormonkezelés nálad és ezért vérzel még mindig.
2.Elindult valami(nem írtad mi lett a vérvétel eredménye)de megszakadt tehát kémiai terhesség volt és most távozik belőled.
Sikerült beszélni az orvossal?Nálunk is nagyon nehéz elérni.
Sajnos 2 lett a hcg...
Szabadságon van az orvos, a helyettesével beszéltem, azt mondta ha nem múlik menjek be holnap megnéz. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni
Akkor a hormonkezelés bezavart valószínű.Majd felír valamit az orvos lehet.
Miért ne próbálnék segíteni?Én is lombikos vagyok szóval áttudom érezni a dolgokat.Majd írd meg mit mondott az orvos ha megnéz.Kíváncsi vagyok.
Nem tudtam elmenni, dolgozom 8-ig, de már sokkal kevésbé egyébként, már csak ilyen barnás pecsételés van.
Úgy látom max 1-2 nap és teljesen abban marad-legalábbis remélem. Keddnél előbb nem tudok elmenni dokihoz. De remélem addig már nem lesz szükség rá
El fog múlni a hétvége folyamán.Nem lesz szükséges kedden az orvos.
Legközelebb sikerül!Én is mindig ezt mondom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!