Nyàron törtènt a legjobb barátnőm ès a kislànya (5 èves) ès az èn kislànyom( 4.5 )is jó baràtnők.Nagyon szeretik egymàst.Nyàron megbeszèltuk,hogy megyunk hozzàjuk,mivel màr règen taliztunk.Úton voltunk mikor írja a baràtnőm,hogy a kèt nagyobb gyerek àtment a tesójàèkhoz medencèzni.Akikkel bàrmikor tudnak talizni,mivel egy települèsen laknak.A lànyom egèsz úton azt hajtogatta,hogy alig vàrja hogy talâlkozzanak.Erreő meg àtkuldi a tesójàhoz.Mikor mondtam neki,hogy ez fura,azt mondta,hàt hívta őket bàtyàm.Jaa ès nem lehetett volna azt mondani,hogy jon a baràtnője ès most nem megy àt.Ennyi.Nekem olyan mintha direk kicseszett volna a lànyommal.Rá kèt hètre volt a lànya szulinapja,oda màr nem mentunk.Gondoltam ha ő így akkor èn is.Azóta nem beszèltunk...szerintetek jogosan sèrtődtem meg?
Nekem ez simán úgy jön le, hogy nagybácsi oda telefonált, a gyerek hallotta és nyilván inkább q medencezest választotta.
Fogtam volna és vittem volna a gyerekem valami szuper, altala nagyon vágyott programra baratnozes helyett. A szülinapra meg evidensen elmentem volna a gyerekkel.
szept. 20. 13:39
12/22 anonim válasza:
Örülök, hogy nem az én barátnőm vagy.
szept. 20. 14:12
13/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a kislány igazából nem szereti a te lányodat, de nem akartak ezzel megbántani és inkább így intézte el? Más logikus magyarázatot nem igazán találok erre. Van hogy a szülő észre sem veszi hogy a gyerek csak kínjában játszik a másikkal és baromira nem bírja.
szept. 20. 15:25
14/22 anonim válasza:
Hát tényleg fura húzás volt ez tőle, de a kislányomat nem fosztottam volna meg egy zsúron való részvételtől az én sérült egóm miatt.
Neked külön kéne választani a te barátságodat meg a gyerekeitekét.
Itt te sértődtél meg. Gondolom, a kislány ment volna a szülinapi buliba.
szept. 20. 20:53
15/22 Derjaderja válasza:
De a saját barátnője maradt nem? A másik kettő, velhetően iskolás minek maradt volna? Nem értem.
szept. 20. 22:11
16/22 A kérdező kommentje:
Persze,a tesojàt egyszer làttam,pont àt fogunk menni medencèzni.😅🤦Nekunk is van egy nagy itthon.Nem a medence volt a lènyeg.Itthon eleget medencèzik.4-5 èves gyerekekről beszèlek.Itt az anyja volt ahibàs,nem a gyerek.Az èn lànyomat meg nem kell sajnàlni,mivel nem is tudotta zsurrol!Az meg ,hogy nem szeretnè a lànyom,szintèn kizàrt.A baj csak az ,hogy nem első húzása baràtnőmnek.Volt neki màr beszólàsa,az más jellegű volt.Azt benyeltem,ő jott a sablon dumàval,hogy nem ugy gondolta.5ève ismerem.Valószínű nem igazi barátnő.Volt már pár baràtnőm,akikkel megszűnt a kapcsolatom .Ezek csak haverok,igazi barátnőből nincs.Ezt kezdem elhinni .
szept. 21. 03:05
17/22 Derjaderja válasza:
Jó de most végül is az a kislány nem volt ott, akihez mentetek vagy a testvérei nem, de ő igen?
szept. 21. 08:39
18/22 anonim válasza:
Te sem vagy igazi barátnő, mert ahelyett, hogy egyenesen megbeszélted volna a sérelmeidet, játszmázni kezdtél.
Az meg ritka szánalmas, mikor valaki a gyerekét is belevonja ezekbe.
szept. 21. 08:47
19/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy nem beszèltem meg?Màr ahogy oda èrtunk mondtam,hogy ez nem volt szèp.Annyival letudta,hogy majd 2 hèt mulva úgy is talàlkoznak a buliba🤷
szept. 21. 09:52
20/22 Derjaderja válasza:
18. Ebben szerintem nincs igazad. Amennyiben a meghívó gyerek nem volt ott, akkor teljesen jogos megszüntetni az anyuka barátságot. A gyereknek ez csak jó példa arra, hogy nem kell kiszámíthatatlan, tisztességtelen embereket kiszolgalni és tűrni a kamu béke kedvéért. A szülinapra mondjuk én elengedtem volna.
Ha a testvérek mentek el és az 5 éves kislány ott volt, akkor viszont indokolatlannak tartom az egészet. Mivel azt írja, a "két nagyobb gyerek", ez nem egyértelmű, lehet az 5 évesnek két nagy vagy egy nagy és egy kistestvére. Nagyobb gyerekeknek természetesen nem kell azért otthon maradni, hogy az óvis barátnőket még ők is szórakoztassák. Bár ha egyértelmű, hogy a vendég kislány rajong értük, akkor szerencsésebb említeni hogy nem lesznek ott, de ezen nem problémáznék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!