Ha megnézed mindegyik elnevezésnél más a méret (kg-ban megadva)
Viszont kérdezz rá, ha nem tudod a méretet.
Nekem pl 11 kg a lányom. Lidlis pelenkát használunk.
Az 5ös pelus 11-től 23kg-ig van írva. Ennek ellenére a lányomra már kicsi.
A 6os kell, ami 15kg+
szept. 19. 10:45
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget :D
szept. 19. 11:04
3/8 anonim válasza:
Csak ugy ne vegyel pelenkat. Kerdezd meg, hogy melyik marka, milyen meret, mert nem mindegy sokszor.
szept. 19. 11:57
4/8 anonim válasza:
#1. A CSOMAGOLÁS MÉRETÉT jelentik, nem a kg-os méretet...
szept. 19. 13:05
5/8 anonim válasza:
A csomagban lévő pelenkák mennyisègét szokta jelölni. A pelenka mérete kilóban és számban van megadva.
szept. 19. 14:41
6/8 anonim válasza:
A pelenka mérete számozással van jelölve, tehát 1-es az újszülött és onnan felfelé. De mindegyikre rá van írva a súlyhatár is, mivel a babák nem egyformák.
Amit a kérdésben írtál szerintem a csomag kiszerelés méretére vonatkozik de jó nagy baromság, csak megzavarja az embert.
Amire még nem jöttem rá a pampersen belül is vannak különböző típusok, de leírás alapján se értem. Egyik prémiumabb a másiknál kb ez.
szept. 19. 15:08
7/8 anonim válasza:
Mint anya, arra kérlek kérdezd meg pontosan milyen márka melyik méretét hordja!! Nem győztem elajándékozni a pelenkákat, mert mindneki MINDIG azt hozott ajándékba, mert sose elég. Csak sose kérdezték, milyet használnunk. Volt aki véletlenszerűen leemelt egyet a polcról, volt aki kábé testsúlyra vett egyet, SOHA nem volt jó egyik sem.
szept. 19. 15:09
8/8 anonim válasza:
Inkább kérdezd meg, de ha tutira akarsz menni, akkor vegyél egy DM vagy Rossmann ajándékkártyát, abból azt vesznek és olyat amit akarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!