Mennyire probléma, ha nem használunk külön kukát a pelenkáknak, csak simán kidobjuk őket a "mindenes" szemetesbe?
Úgy értem, lehet valami következménye, ha nem gyűjtjük külön a pelusokat külön kukába a gyerekszobában, meg nem visszük le rögtön a kakisat sem, csak simán kidobunk mindent a konyhai meg fürdőszobai szemetesbe ahogy bármi más hulladékot és mindig csak akkor visszük ha megtelik.
Lehet valami következménye, ha ebben az esetben napokig a lakásban vannak a használt pelenkák? Minket nem zavar, csak megkérdezem biztos, ami biztos, mert sokszor olvasom itt högy külön pelenka kuka így-úgy, stb.
Ugye még nem kezdted el a hozzátáplálást?
Mert akkor jönnek az olyan kegyetlen szagok, hogy nem lesz kérdés, hogy mi baja lesz a konyhai kukában napokig.
A fiam éjjel ritkán kakil be. De ha igen, és reggel megyke be hozzá, olyan átható fos szag van az egész szobájában, hogy az valami rettenetes :D
Lehet következménye.
A napokig érlelődő fekália a többi konyhai hulladékkal együtt bomlásnak indul. Valahányszor kinyitod a szemetes kukát, terjeng kifelé a bűz, ami tele van mindenféle baktériummal és hát nem túl egészséges belélegezni. Az, hogy a ti orrotok ezt elviseli, csak egy dolog, igénytelenségre vall, de ez a ti bajotok. Viszont ha a gyerek elkezd kúszni,mászni nagyon tanácsos elzárni ezt a trágyadombot valami atombiztos helyre, mert pillanatok alatt képes kirámolni az egészet. Ez csak egy jó tanács,ha nem akarod a gyereked Ecoli fertőzéssel a kórházban tudni.
Azt már csak remélni tudom, hogy nem panelben érlelitek a szart, mert az még a szomszédoknak is kínzás lehet. Szellőzőn keresztül sok mindent érezni lehet.
Ha ilyen lusták vagytok legalább zacskózd be egyenként a kakis pelusokat. A ti érdeketek!
6, a pelenka kuka egy áldás. Mégha valóban drága a betét bele.
Viszont a hozzátáplálás kezdete óta én is csak a pisiset rakom bele.
Azt a kakisat ha valaki a konyhai kukában elbírja napokig, annak van gyomra.
Én is a konyhaiba dobom. Nem 120 literes hogy ne ürítsem munden nap.
A nap végére mindig tele lesz, mert minden nap főzök meg a nagyobb lányom mindig barkácsol valamit amiből van hulladék.
Amikor tisztába teszem a kicsit egy tépőzacskóba szoktam beletenni a kakis pelust, aminek bekötöm a száját mikor kidobom, plusz a kukának is van fedele így nem terjeng semmi szag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!