Nálatok van külön a pelenkáknak szemetes? Mi az előnye?
Hallottam h van ilyen? Mire jó? Nem elég csak a sima vegyesbe dobni?
Érvek, ellenérvek?
Én nem akartam de végül lett, mert egy másik termékhez kaptuk ajándékba. És aztán végül nagyon örültem hogy van, mivel szagmentesen zár. Vagy amikor úgy sikerült a kaki, hogy jó sok popsi törlőt kellett használni akkor ott volt kéznél a kuka, lábam végig a pedálon és csak dobtam bele sorban... Nem mindig kivitelezhető a szépen összecsomagolt pelus... 🙈
Másfél éves a fiam de még most is használom.
Hellyel közzel szagmentes...
Nem a konyhában dobom el..
Tehát a pelenkázó mellett kéznél van.
A nagy szemetes messze van a háztól nekünk../ kertes/
Mind2 gyerekem kakamatyi.. eleinte 12-14 pelus..
A 1,5 évesen is 4 kaka plusz a pisi..
Egyszerűbb
Látom ha szüleimnél vagyunk a hadakozást hogy vinni kell ki
Akkor ha kakás ne a bentibe..
De tél van, nem léphetsz ki a babával
A nagy mellettt meg nem hagyhatom ott..
Itt kiteszem,
Mert garázsba nyílik a hátso ajtó.. onnan a kuka.
Nàlunk nem.. plusz ne legyen az egyetlen bejáratnál legyen.. macska is szétszedné..
Persze, ha nagyon kicsi a lakás, akkor mindegy
De nálunk nem az.
Van, de nem pelenkakuka, amibe ilyen speckó zacsi is kell, hanem egy sima ikeás fedeles kukát vettem, ilyet:
Nem jön ki belőle a szag, amikor csukva van, elég pici, minden nap levisszük. Nekünk ez nagyon bevált. A vegyesbe nem dobnám, azt ritkábban visszük le, és többször nyitogatjuk, ott nagyon büdi lenne.
Az erkélyen van. Nem drága fajta pelenkakuka, hanem egy nagyobb típus, és tekerős a teteje. Tökéletes nekünk. Szagmentes. Sima kukászsák van benne. Ha megtelik, levisszük.
Panelban nem is tudnánk bent tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!