Megéri beruházni pelenkatároló szemetesre?
ha igen, kinek melyik fajta jött be? Meddig tudta használni/pl hozzátáplálás után is/? Az utántöltő meddig elég?
Akinek nem jött be kérem az is írja le, hogy miért.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igazából én sem látom értelmét.
Én úgy csináltam, hogy vettem pici szemeteszsákot. Ebbe gyűjtöttem a pisis anyagot napközben, egyáltalán nem volt büdös mert összecsavartam a zacsit, amikor meg kaki volt a pelusba azt is közétettem és így ment a nagykukába. Nem volt se szag, se semmi.
Szerintem érdemes külön gyűjteni a pelenkát a konyhai szeméttől, nem lesz büdös az egész lakás.
A kifejezetten pelenka tartó szemetesek szerintem fölösleges pénzkidobások, bármilyen kis kuka megteszi.
Szia!
Nekünk Angelcare van, a légzésfigyelőhöz volt ajándékba. Amúgy nem hiszem, hogy vettünk volna.
Teljesen légmentesen zár.
Szerintem praktikus, de lehet élni nélküle is.
Kb. 1 hónapig jó a zsákja, ami azért nem olcsó. Leginkább akkor volt használva, amíg csak anyatejesek voltak a gyerekek. Akkor ugye még folyik a kaki rendesen, a lányom meg rendszerint egyszerre nyomta ki magából az adagot (lehetőleg peluscserekor), és akkor jó volt, hogy csak beledobtam a mindenhol kakis pelust és kész. (erre mondjuk jó lehet, egy sima szemetes is) Bár azért a kakinak van szaga, és a pisinek is.
Hozzátáplálás után a kakisok rögtön a kukába, míg a pisis, hol a pelenkásszemetesbe, hol a kukába (kedv és időjárásfüggő). Ha egyszerre cserélek pelust a két gyereknél, akkor kuka.
Amíg sokat kell cserélni a pelusokat akkor jó, ha már napi 4 pelus fogy, akkor már fölösleges újabb szemetesszacsit venni.
7-es vagyok. Most látom, hogy panelben laksz és erkély nélkül.
Hát én lehet, hogy beruháznék egyre. Használtan v. valami akció keretében.
Mi mondjuk kertes házban lakunk, így a kuka pár lépés.
Amúgy mi 3-4 naponta ürítettük a szemetest, de semmi szag nem volt a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!