Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed kérdésben fordulnék...

Gyed kérdésben fordulnék hozzátok? Tudom, hogy unalmas, de olvasom itt a válaszokat, és nagyon elbizonytalanodtam!

Figyelt kérdés

2009 júliusában szültem a kislányomat. 2009 január 1-től táppénzen voltam. 2008 december 1-től voltam rendesen bejelentve a cégnél, ahol dolgozom, előtte csak minimálbérre. Azt olvastam, ahhoz, hogy végig Gyedet kapjak (mármint lányom 2 éves koráig), ahhoz nekem legalább 562 napomnak kéne lenni! De nekem nincs meg! Vagy a táppénz beleszámít? Mert egy kérdésnél olvastam, hogy csak a betegszabadság (15 nap tartozik bele).

Kérdésem az lenne, ha nem kapok a kislányom 2 éves koráig Gyedet, akkor meddig fogom kapni, és utána mit kapok?

Köszönöm mindenkinek, aki elolvassa, és válaszoljon legyen szíves, aki tud valamiben segíteni!

2010. nov. 3. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

na egy kicsit tisztább lett nekem is, köszi:)))

2. voltam.

2010. nov. 3. 19:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat, főleg, hogy kb. az ezredik voltam, aki megkérdezte! Nagyon hasznos volt!

2010. nov. 3. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Rád ez nem vonatkozik, mint már írták.

A másik pedig GYED olyan hosszú ideig jár, ameddig biztosított jogviszonyod volt, de legalább 365 napnak meg kell lennie. Mivel a táppénz biztosított jogviszonynak számít így természetesen beleszámít az is.

2010. nov. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!