Gyed kérdésben fordulnék hozzátok? Tudom, hogy unalmas, de olvasom itt a válaszokat, és nagyon elbizonytalanodtam!
2009 júliusában szültem a kislányomat. 2009 január 1-től táppénzen voltam. 2008 december 1-től voltam rendesen bejelentve a cégnél, ahol dolgozom, előtte csak minimálbérre. Azt olvastam, ahhoz, hogy végig Gyedet kapjak (mármint lányom 2 éves koráig), ahhoz nekem legalább 562 napomnak kéne lenni! De nekem nincs meg! Vagy a táppénz beleszámít? Mert egy kérdésnél olvastam, hogy csak a betegszabadság (15 nap tartozik bele).
Kérdésem az lenne, ha nem kapok a kislányom 2 éves koráig Gyedet, akkor meddig fogom kapni, és utána mit kapok?
Köszönöm mindenkinek, aki elolvassa, és válaszoljon legyen szíves, aki tud valamiben segíteni!
na egy kicsit tisztább lett nekem is, köszi:)))
2. voltam.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat, főleg, hogy kb. az ezredik voltam, aki megkérdezte! Nagyon hasznos volt!
Rád ez nem vonatkozik, mint már írták.
A másik pedig GYED olyan hosszú ideig jár, ameddig biztosított jogviszonyod volt, de legalább 365 napnak meg kell lennie. Mivel a táppénz biztosított jogviszonynak számít így természetesen beleszámít az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!