Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fiú név illene ehhez a...

Milyen fiú név illene ehhez a vezetéknevhez?

Figyelt kérdés

Pongrácz lenne a vezetéknév.

Annyi,hogy nem szeretnénk a tipikus tucatneveket hozzá,a kislányomnak is nagyon különleges neve lett.

Előre is köszönöm a javaslatokat

szept. 13. 09:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Richárd
szept. 13. 12:50
 22/37 anonim ***** válasza:
52%
Ervin ugrott be elsőre.
szept. 13. 13:54
 23/37 anonim ***** válasza:
Andor, Ernő, Aurél, Illés, Tamás, Valér, Szilveszter?
szept. 13. 14:41
 24/37 anonim ***** válasza:
Félix és Levente nagyon tetszik!
szept. 13. 16:27
 25/37 anonim ***** válasza:
33%
A Krisztofert csak akkor add, ha romák vagytok.
szept. 13. 16:30
 26/37 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk romák semmilyen ágon. Nem tudtam,hogy a Krisztofer roma név,dehát gondolom nem csak ők adják a gyerkőcöknek ezt a nevet. Valamiért cukinak tűnt.

Köszönöm egyébként a sok segítséget. Van miből mazsolázni :)

szept. 13. 18:01
 27/37 anonim ***** válasza:
39%
Az unokatestvérem is Krisztofer, pedig fehérek vagyunk, számomra ennek nincs negatív jelentése. Egy jófej, barátságos srác, a légynek sem ártana. Nekem ha valaki azt mondja, hogy Krisztofer, akkor nem a cigányok jutnak az eszembe, hanem egy jófej, türelmes, segítőkész srác.
szept. 13. 19:12
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
27# biztos van kivétel, de a többségnek a Krisztofer névről tényleg a cigányok jutnak eszükbe. Ezzel senkit nem akarok megbántani, de magyar gyermeknek nem adnám én sem.
szept. 13. 19:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok. Én borsodi vagyok, nálunk cigány névnek számít. Lehetséges, hogy másutt nem. Itt ugyanaz, mint a Kevin, Amanda, Vanessza... Minden második (cigány) gyereket így hívnak. Amúgy semmi bajom se ezekkel a nevekkel, se a cigányokkal, csak gondoltam, megemlítem, hogy ez 'cigány név'.
szept. 13. 19:36
 30/37 anonim ***** válasza:
Ismerek egy Krisztofert, a férjem munkatársa, Kriszinek becézik... ami, háááát. Akkor már inkább legyen Kristóf.
szept. 13. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!