Milyen keresztnév illene ehhez a vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok, és kislányunk lesz. Párom vezetékneve Vas. Két név van ami mindkettőnknek tetszik, ez pedig a Sára, és az Eszter. Én úgy gondolom, hogy egyik sem illik a vezetéknévhez. Akármilyen nevet próbálgatok hozzá, olyan furán hangzik :( Melyik illenne legjobban hozzá?2012. dec. 4. 10:18
1/9 anonim válasza:
A Sára semmiképp sem,az Eszter jól hangzik szerintem és szép név is:)
2/9 anonim válasza:
Ami alliterál és nőies
Veronika
Villő
Virág ;)
Viktória
4/9 anonim válasza:
Az Eszter nem rossz, aztán lehet még Krisztina, Veronika, Fruzsina, Emőke, Enikő, Emília.
5/9 anonim válasza:
Viktória,Gabriella,Veronika...mindenképp hosszú név lenne a jó sztem.Sára nem jó!mondd ki:Vassára
6/9 A kérdező kommentje:
Hát éppen ezért írtam, hogy tetszik a Sára de nem illik a vezetéknévhez!
Köszönöm a válaszokat, gondolkodom rajta! :)
2012. dec. 4. 11:52
7/9 anonim válasza:
Nekünk is 's'-re végződik a vezetéknevünk, szinte az osszes nekem tetsző nevet ki is lőtte. Tetszett az Eszter nagyon, gyönyorű név, de mássalhangzóval kezdődő nevet választottunk, mert nekem nagyon összeolvad a két név, a ti esetetekben: VasEszter - Va Seszter. Lehet, hogy az én dilim, de nem fogja mindenki szépen tagolva mondani a nevet, csak ahogy a szájára jön hirtelen.
8/9 anonim válasza:
Vas Esztella, Angéla, Alexandra, Tímea, Zsófia, Szonja
9/9 anonim válasza:
Mindenképp olyan nevet kell hozzá választani, ami hosszú, mert a Vas vezetéknév nagyon rövid, illetve olyat, ami teljesen vagy zömmel magas hangrendű.
Evelin, Vivien, Bereniké, Iringó, Nikolett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!