Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van különbség a babydream...

Van különbség a babydream arc- és kéztörlő kendő (25 db-os) és a babydream extra sensitive törlőkendő (80 db) között?

Figyelt kérdés

Az arc- és kéztörlőt használjuk kaja letakarításhoz a kezdetektől, de most, hogy már napi 3x eszik és már kézzel így nagyon sok fogy belőle, elgondolkoztam, hogy a nagyobb popóra árult kiszerelésben is ugyanaz van-e 1/4-ed áron.

Összetevő lista ugyanaz, de a leírás más, a nagy kiszerelésesre az van írva, hogy testápolóval...

szept. 12. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Soha az életben nem vettem ilyenből a kis kiszerelést 5 gyerekem van.Teljesen tökéletes a popsitörlő kéz,száj,stb törlésre.Nekem a saját táskamban is mindig van,mert tényleg bármire jó.
szept. 12. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Olvasd el az összetételét. De amúgy víz, folyékony szappan és egy törölköző egyszerűbb és gazdaságosabb megoldás otthon.
szept. 12. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hosszú, nem láttam hoyg elolvastad. Akkor a popsira való ragacsos lesz az arcon
szept. 12. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!